Boj! Mourinho a Klopp se málem servali! Podívejte se, co je rozohnilo!

Trenér Rudých ďáblů José Mourinho i kouč Reds Jürgen Klopp patří mezi trenérské velikány. A když se takové hvězdy dostanou do křížku? To jsou pak fanoušci na nohou!

Utkání Manchesteru United s Liverpoolem si můžete v O2 TV pustit na stanici O2 TV Fotbal!

[blog_program_info id=“11378066″]

Oba trenéři do sebe vjeli v nastaveném čase poté, co se do sebe na hřišti pustili Roberto Firmino a Ander Herrera. Domácí Herrera nejprve Firmina tak dlouho držel za dres, až schytal od Brazilce tvrdý úder do hrudníku!

Přečtěte si také: VIDEO: Manchester United s Liverpoolem spasil ZLATAN. Padlo vyrovnání po ofsajdu?

To pořádně rozlítilo impulzivního Kloppa, který okamžitě nasprintoval ke čtvrtému rozhodčímu. A Mourinho nemohl u potyčky samozřejmě chybět!

Oba hvězdní trenéři pak na sebe pokřikovali dobrých 15 vteřin, než se situace zase uklidnila.

Přečtěte si také: VIDEO: Pogba jako wrestler! Měl jít v duelu s Liverpoolem předčasně pod sprchy?

„Asi si myslel, že chci Firminovo vyloučení, ale neměl jsem žádný problém,“ vyjádřil se po zápase Mourinho, který se potyčku snažil s úsměvem na rtech udobřit už na hřišti.

To Klopp byl i po zápase pořádně nakvašený. Dokonce se mu nelíbilo, že Firmino dostal byť jen žlutou kartu. „Potrestali hráče, který chtěl hrát fotbal,“ řekl Klopp na tiskové konferenci.

Bod z Old Trafford je dobrý, ale mohli jsme mít i tři. Odehráli jsme dobrý zápas. Manchester posledních dvacet minut pouze nakopával balony, to není fotbal,“ dodal.

[blog_gallery id=“43096″ style=“block“]

Mourinho měl ovšem jiný názor. „Zasloužili jsme si vyhrát. Měli jsme hodně šancí, ale výsledek prostě musíme přijmout,“ řekl. Narážku na hru Liverpoolu, který se hlavně ve druhé půli především bránil, si neodpustil. „Podle jejich hry usuzuji, že jim bod stačí, takže nejspíš odjíždí spokojeni.“

Foto: Reuters (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru