Běž si do Číny! Diego Costa se pohádal s koučem. Conte ho vyřadil z týmu!

Zdálo se, že londýnská Chelsea suverénně míří za titulem v anglické Premier League. Po 20 zápasech vede tabulku s pětibodovým náskokem na Liverpool. Jenže tohle může být balvan, který její jízdu pořádně přibrzdí.

[blog_program_info id=“11238026″]

A přivalila si ho do cesty sama!

O co jde?

Nejlepší kanonýr týmu i ligy Diego Costa (14 branek) se měl na tréninku ošklivě porafat s trenérem Antonio Contem a celý lékařským týmem Blues.

Costa si měl stěžovat na bolesti v dolní části zad a údajně si myslel, že souvisejí s jeho dřívějšími zraněními zadního stehenního svalu. Podle klubových lékařů a fyzioterapeutů však nejde o nic vážného.

Neshody měly vygradovat až v hádku přímo v tréninkovém centru Chelsea. Podle informací Sky Italia měl dokonce Conte křičet na Costu: „Tak si běž do Číny!“

Kolem španělského reprezentanta totiž krouží zájemci z pohádkově bohaté SuperLeague a hovoří se o astronomickém platu 30 milionů liber (924 milionů korun) ročně!

Diego Costa

V Číně už údajně vyjednával i Costův agent Jorge Mendes, jenž mimo jiné zastupuje třeba Cristiana Ronalda.

Kouč Conte každopádně vynechal Costu ze sobotního utkání Chelsea na půdě obhájce titulu Leicesteru. Jak bude roztržka pokračovat, to je ve hvězdách.

Sám Costa ale vyvěsil na Instagram fotku s výmluvným nápisem „Do toho, Chelsea!“ a podle více zdrojů je téměř nulová šance, že by v zimním přestupovém okně Londýn skutečně opustil.

https://www.instagram.com/p/BPOKvO4g0sV/

Utkání Chelsea můžete v O2 TV pravidelně sledovat na O2 TV Fotbal!

[blog_program_info id=“11238026″]

Foto: Reuters (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru