Slovenská ostuda jako řemen! „Bratia“ prohráli s Ugandou a dostali ŠESTKU od Švédů! Motal je i debutant!

Ano, jednalo se pouze o přípravný turnaj, za Slovensko navíc nastoupil pouze ligový výběr. I přesto působí porážky 1:3 se slabou Ugandou a výprask od Švédska opravdu varovně. „Tohle se nesmí stávat. Prohrát 0:6 je na téhle úrovni skutečně strašné,“ prohlásil po debaklu trenér slovenského národního týmu Ján Kozák.

Přitom zápas se Švédy se vyvíjel relativně dobře, Slováci dokonce měli po půlhodině hry výhodu pokutového kopu a mohli srovnat na 1:1. Penaltu ale záložník Žiliny Filip Hlohovský zazdil.

A pak to přišlo…

Druhá polovina byla jednostrannou exhibicí – Seveřané nasázeli Slovákům hned pětici gólů!

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=RgcyhdI1l9w[/fve]

„Hráli jsme křečovitě, nedokázali jsme si vůbec nahrát. Byla to blamáž,“ popsal ostudný výkon gólman Martin Dúbravka, který v české lize chytá za Liberec.

„Hráči si musí uvědomit, s jakým záměrem jsme do Emirátů cestovali. Měl jsem pocit, že to pochopili správně, protože během celého pobytu bylo všechno v pořádku. Ale výsledek proti švédskému výběru mě hodně zklamal,“ dodal Kozák

Na potupném debaklu se podílel také teprve 17letý supertalent Alexander Isak z AIK Stockholm. Zázračný chlapec, který by měl jít ve šlépějích Zlatana Ibrahimoviče, si odbyl v prvním zápase proti Pobřeží slonoviny debut v reprezentaci a proti Slovensku už dal svůj první gól. Tím se stal nejmladším švédským reprezentačním střelcem v historii!

Foto: reprovideo (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru