Jak úžasný Real zachránil neporazitelnost? Dvě zázračná sóla a panenka provokatéra Ramose!

Neuvěřitelný duel sehrál v odvetě osmifinále španělského poháru Real Madrid na hřišti Sevilly. Remízu 3:3 a prodloužení šňůry neporazitelnosti na 40 zápasů zachránila výběru kouče Zinedina Zidana trojice překrásných gólů.

Real vyhrál první zápas doma jasně 3:0. Zidane si tak dovolil nechat odpočívat třeba Cristiana Ronalda.

Domácí vyhráli první poločas 1:0 díky vlastní brance obránce Danila. Vyrovnání obstaral na startu druhé půle úchvatným sólem přes celé hřiště Marco Asensio.

O postupu v tu chvíli prakticky nebylo pochyb, protože domácí Sevilla by musela vstřelit další 4 góly.

Nakonec dala dva a ještě sedm minut před koncem vedla. Série 39 zápasů Realu Madrid bez porážky se otřásala v základech. Pak se ale z penalty trefil povedeným panenkovským dloubákem Sergio Ramos.

Toho téměř po celý zápas fanoušci v Seville častovali nadávkami, došlo dokonce na urážky Ramosovy matky. Přitom právě z tohoto klubu před lety Ramos do Realu jako mladík přestoupil.

„Dani Alves a Ivan Rakitič odešli do Barcelony a teď je tady vítají jako bohy. Mě tu urážejí matku. To není přivítání, v jaké jsem doufal, ale Sevilla bude pořád mým domovem,“ vzkázal Ramos po zápase.

Bezprostředně po gólu si fanoušky, na jedné z tribun pořádně vychutnal, zatímco ostatní prosil o prominutí.

[fve]https://youtu.be/gwQVvCc-Bh4[/fve]

Velkému comebacku Realu ale ještě zdaleka nebyl konec. V nastaveném čase se velkolepou šňůru neporazitelnosti podařilo Bílému baletu přece jen uhájit. A bylo to ve velkém stylu!

Karim Benzema zakombinoval s Marcelem a po dvou patičkách se rozběhl k dalšímu slalomu, který zakončil vyrovnáním na 3:3! Paráda!

Real 40. zápasem bez porážky v řadě vytvořil nový španělský rekord. Žádný jiný klub takové série před ním nedosáhl. Dosavadní rekord patřil Barceloně. Její 39zápasovou neporazitelnost Real na jaře sám ukončil v El Clásiku, o víkendu v lize vyrovnal a nyní překonal.

Sestřih utkání:

Foto: Reuters (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru