Fanatici z Football Manageru: Jeden u něj zestárl, druhý cestoval 5000 kilometrů za „svým“ klubem!

Darren Bland se od minulého roku může pyšnit zápisem v nejslavnější knize rekordů. Jako virtuální kouč odsloužil 154 sezón! Svou Fiorentinu dotáhl až do roku 2163, což v reálném čase dělalo 173 dní a 16 hodin!

Mimochodem ligu za tu dobu vyhrál 151 krát! A proč si vybral zrovna italskou Fiorentinu? Mimo jiné i kvůli fialové barvě dresů.

„Měl jsem hodně volného času, takže jsem hrál každý den. Měl jsem to jako zaměstnání,“ řekl Darren Bland. Ve videu mimo jiné prozradil, že klub po něm pojmenoval ve hře svůj stadion, a i když byl už dávno nejstarší muž na světě, pořád pokračoval v práci a hlavně vyhrával!

[fve]https://youtu.be/SzB-TSsRa4w[/fve]

Na kariéru skutečného trenéra si ale Darrren navzdory svým herním zkušenostem netroufá.

Pan cestovatel!

Od jeho „korunovace“ na manažerský trůn neuběhly ani dva měsíce a máme tu další herní senzaci. Kanaďan Quill Glaude má na svém kontě také pořádnou šílenost.

36letý youtuber, kterého sleduje 400 tisíc lidí, začal Football Managerem teprve loni v létě

„Hrál jsem hodně online strategií. Během Eura mi ale mnoho mých odběratelů z Evropy řeklo, že bych měl zkusit hru Football Manager. Zkusil jsem to a rozhodl jsem se hrát za Ayr United. Kvůli manželce, která tam studovala na univerzitě,“ vysvětlil Quill Glaude, proč zvolil malý klub ze Skotska.

Zamiloval si ho každopádně hodně rychle. Nakonec neváhal cestovat bezmála 5000 kilometrů, aby jej podpořil osobně přímo na stadionu.

„Přijeli jsme do Evropy přes Vánoce. Silvestra jsme strávili v Edinburghu, ale návštěva na Ayr United, to byl zlatý hřeb!“ řekl Quill Glaude, který podle vlastních slov žádným velkým znalcem fotbalu není.

„Když jsem začal, byly mé fotbalové znalosti na nule. Ale dostal jsem se do toho a videa, jak hraju, se staly velmi populárními. I když opravdoví fotbaloví fanoušci asi považují můj přístup k zápasům za trochu divný,“ doplnil s úsměvem.

Foto: Ayrhire Post

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru