Brutální ruský útok na bezbrannou Češku! Nevídaná rvačka hokejových juniorek na MS!

Rivalita mezi českým a ruským hokejovým týmem je vždycky patrná, a vyjímkou není ani ženská reprezentace, ani to, že jde pouze o juniorky!

Čtvrtfinále mistrovství světa hokejistek do 18 let v Přerově mělo vyhrocený závěr. Češky prohrávaly v závěru zápasu s Ruskem 0:2 a strkanice v brankovišti přerostla v brutální bitku. V hlavních rolích této šarvátky byla Natálie Mlýnková a Nina Pirogovová.

To že jsou něžné slečny?! Hlavně Ruska tentokrát zašla zřejmě až příliš daleko. Když česká reprezentantka padla na led, Ruska ji stále mlátila pěstmi do hlavy! Nevídané!

[fve]https://youtu.be/wytXccV5TDE[/fve]

facebook-hokejistky

Mlýnková pak přímo na ledě dokonce zkolabovala a museli ji ošetřovat lékaři, stejně jako další zraněnou Kláru Hymlárovou, která zápas nedohrála kvůli otřesu mozku po ostrém zákroku Oksany Bratiševové.  Obě hráčky by měly být v pořádku za pár dní, ani jedna z nich ale nenastoupí do pátečního večerního zápasu o 5. místo proti Finsku.

Obě Rusky dostaly jednozápasový trest a přijdou o semifinále se Spojenými státy. Česká výprava však požaduje daleko přísnější potrestání.

Máte-li chuť na hokej, můžete na O2 TV Sport sledovat dnes večer utkání Znojma s Klagenfurtem z mezinárodní EBEL!

[blog_program_info id=“11212692″]

Foto: reprovideo (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru