Zařízli sudí Barcelonu? Piqué má jasno: Rozhodčí pomáhají Realu!

Katalánský celek si jel do Bilbaa určitě pro lepší výsledek, než byla prohra 1:2. V úvodním osmifinále Španělského poháru překvapivě zvítězil Athletic.

Barcelona nastoupila v plné palbě, ale i to bylo málo. Baskové vletěli na favorita utkání ve velkém stylu a už po 28 minutách vedli 2:0.

Před koncem prvního poločasu předvedl nechutný zákrok Aritz Aduriz, kdy udeřil loktem Samuela Umtitiho. Rozhodčí tento faul přehlédl a neudělil ani žlutou kartu:

V nastaveném čase neodpískal hlavní sudí penaltu po zákroku na Neymara, kterého nedovoleným způsobem zastavil Xabier Etxeita:

[fve]https://youtu.be/gRWPwV9jIBI[/fve]

Start druhé půle vyšel lépe hostům, kdy snížil krásným gólem z přímého kopu Lionel Messi a dal naději svému týmu na obrat:

Tlak úřadujícího mistra La Ligy sílil. Ani takové hvězdy jako je Neymar, Luis Suárez Messi nedokázaly vstřelit vyrovnávající branku. A to přesto, že Bilbao dohrávalo od 80. minuty v devíti mužích.

[blog_gallery id=“42191″ style=“block“]

Sudí pomáhají Realu

Rozhodčí schytal ze strany hráčů Barcelony velkou kritiku. Gerard Piqué prohlásil, že sudí pomáhají Realu Madrid a poukázal na fakt, že Bílý balet kopal o den dříve proti Seville penaltu, kterou si rozhodčí vymyslel.

Barcelona přitom v Bilbau nekopala žádnou. „Faul na Neymara byl úplně jasný. A ten zákrok Iraizoze na mě taky. Ale my víme, jak to funguje,“ naříkal Piqué.

„Viděli jsme, co se stalo se Sevillou v zápase proti Realu. Chceme hrát fotbal a ne ruletu, kde záleží na tom, co udělají rozhodčí,“ dodal.

[blog_poll_start][poll id=“470″][blog_poll_end]

Přečtěte si taky: Podvodník James Rodríguez! Strčil do spoluhráče, vymodlil skandální penaltu pro Real

Foto: Reuters  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru