Fantastická jízda! Siniaková v Šen-čenu vyřadila další hráčku TOP 10 a zahraje si o první titul

Kateřina Siniaková na sebe v Šen-čenu upozornila ziskem skalpu světové čtyřky Simony Halepové. Rodačka z Hradce Králové se tím však neuspokojila a na turnaji dotovaném částkou 750 tisíc dolarů pokračuje ve své spanilé jízdě až do finále.

V semifinálovém zápase dvacetiletá česká tenistka porazila světovou desítku a třetí nasazenou Johannu Kontaovou 1:6, 6:4, 6:4.

V úvodním setu se Siniakové vůbec nevedlo a uhrála jediný gem. Pak ale začalo její velké představení.

Díky brejku ze třetího gemu si pohlídala druhou sadu a semifinále poslala do rozhodujícího setu.

V něm si britská hráčka vypracovala vedení 4:2, Siniaková však agresivní a přesnou hrou fantasticky otočila skóre čtyřmi získanými gemy v řadě a celý zápas uzavřela esem.

Kateřina Siniaková si na okruhu WTA zahraje třetí finále kariéry a pokusí se získat svůj premiérový titul.

V sobotu ráno se utká s Američankou Alison Riskeovou, která ve druhém semifinále porazila Italku Giorgiovou dvakrát 6:3.

„Ve finále nechám na kurtu všechno, abych ten první titul urvala,“ řekla Sinikaová na kurtu. Její finálový zápas si nenechte ujít živě na stanici O2 TV Tenis.

Plíšková přehrála Svitolinovou

Na O2 TV Tenis jste mohli sledovat také semifinálovou bitvu Karolíny Plíškové na turnaji v Brisbane. Její soupeřkou byla ukrajinská tenistka Elina Svitolinová. Nejlepší česká hráčka po výsledku 6:2 a 6:4 hladce postoupila do sobotního finále.

Foto: holcomb-vedenanet.blogspot.cz  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru