Dvojnásobná česká radost! Siniaková zůstává na vítězné vlně, do semifinále postupuje i Karolína Plíšková

WTA Šen-čen

Dvojnásobné české zastoupení měl čtvrtfinálový program na turnaji v čínském Šen-čenu.

Kateřina Siniaková pokračuje ve skvělém tažení. Poté, co získala skalp Simony Halepové potvrdila roli favoritky v souboji s kvalifikantkou Ninou Stojanovičovou ze Srbska, kterou porazila 6:3 a 6:4.

V semifinále se Siniaková střetne s Johannou Kontaovou a zápas bude v pátek od 5:00 živě vysílat O2 TV Tenis.

Britská tenistka překazila české semifinálové derby, protože ve čtvrtfinále přetlačila Kristýnu Plíškovou 6:4, 6:7, 6:3. Vytáhlé Češce k vítězství nepomohlo ani 15 es.

Podívejte se na proměněný mečbol Kontaové:

Shenzhen Day 4 | Konta v Pliskova | Match pointJohanna Konta battles past Kristyna Pliskova 6-4, 6(11)-7, 6-3 to reach the Semifinals of the Shenzhen Open!

Zveřejnil(a) WTA dne 4. leden 2017

WTA Brisbane

Nejlepší česká tenistka dle žebříčku WTA vybojovala na turnaji v Brisbane postup do semifinále. Karolína Plíšková poprvé v kariéře porazila Robertu Vinciovou. S Italkou ztratila úvodní sadu poměrem 3:6, od druhého setu však převzala iniciativu. Druhou sadu ovládla poměrem 6:2 a i když na úvod třetího setu ztratila dva gemy, tak předvedla parádní otočku a shodným výsledkem 6:2 si zajistila postup do semifinále.

V něm se Karolína Plíšková v pátek od 12:00 utká s Ukrajinkou Svitolinovou, která vyřadila světovou jedničku Angelique Kerberovou z Německa.

WTA Auckland

Tažení Barbory Strýcové na turnaji v novozélandském Aucklandu skončilo ve čtvrtfinále. Přemožitelka dvou krajanek Štefkové a Šafářové nestačila na Američanku Lauren Davisovou, které podlehla 1:6 a 6:7.

Tenisové přenosy z WTA i ATP můžete sledovat prostřednictvím O2 TV!

Foto: repro O2 TV Sport  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru