Giroud ukázal originální oslavu! Naštval ale Sancheze i fanoušky Arsenalu! Čím?

Arsenalu se v Bournemouthu hrubě nepovedl start do zápasu. Už po dvaceti minutách prohrával 2:0. Krátce po přestávce přidal třetí branku Ryan Fraser, který nasadil jesličky Petru Čechovi. Vypadalo to, že zápas je rozhodnutý.

Hosté však zbraně nesložili a v 70. minutě snížil Alexis Sánchez. O pět minut později to bylo už 3:2 po nádherné brance Lucase Pereze.

Tlak Arsenalu sílil a ve druhé minutě nastaveného času završil velkolepý comeback Olivier Giroud. Po gólu pak vystřihl parádní oslavu, kterou připomněl nádherný gól škorpióním kopem ze zápasu proti Crystal Palace (VIDEO).

Jenže fanoušci Arsenalu z Giroudových oslav dvakrát nadšení nebyli. Pro Kanonýry, kteří by rádi bojovali o titul je totiž i remíza na hřišti Bournemouthu ztrátou.

„Giroudova škorpióní oslava v době, kdy pořád zbýval čas na rozhodující gól byla opravdu monumentálně stupidní.“

https://twitter.com/gunnerblog/status/816401239583899648

Podobně to viděl i fotbalový novinář z BBC Phil McNulty.

„Jsem rád, že nejsem jediný, koho překvapuje, co Giroud dělal, když byl ještě čas rozhodnout zápas.“

Olivier Giroud a Gabriel (Arsenal) Olivier Giroud a Gabriel (Arsenal) Olivier Giroud, Alex Oxlade-Chamberlain a Gabriel (Arsenal)

Giroudovo taneční mrhání časem pořádně namíchlo i Alexise Sáncheze. Chilský reprezentant to také dal po závěrečném hvizdu jasně najevo   vztekle zahodil rukavice a odešel do kabiny.

https://twitter.com/andremar655/status/816406854112870400

Po zápase v rozhovoru nakonec i sám Giroud přiznal, že remíza je pro Arsenal i po takovém průběhu málo. „Jsem rád, že jsem dokázal vyrovnat, ale z výsledku jsem zklamaný. Neměli bychom udělat takové tři chyby,“ řekl.

Arsenal je v tabulce čtvrtý, když ztrácí na Chelsea osm bodů, ta má však zápas k dobru.

Foto: Reuters, thesportbible.com (pol)

 

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru