Nejujetější fight roku? Podívejte se na japonské MMA, kde bojovala 50letá zápasnice!

Také v Japonsku získává v poslední době MMA čím dál víc na popularitě. V roce 2015 vznikla v zemi vycházejícího slunce organizace Rizin – a nutno říct, že od světoznámé UFC se poněkud liší!

Občas tam organizátoři pošlou do ringu opravdu bizarní dvojice.

Jako na konci prosince. Tohle byl pravděpodobně nejpodivnější zápas roku a dost možná v dějinách tohoto sportu.

Proti sobě se postavily Brazilka Gabi Garciaová a japonská wrestlingová zápasnice Yumiko Hottaová.

Přečtěte si také: VIDEO: Dostala nařezáno, přesto Ronda vydělala desetkrát tolik, co její přemožitelka! A je to slušná výplata!

Co bylo na střetnutí zvláštního? Především to, že Hottaová oslaví příští týden už padesátku! Navíc, MMA opravdu není její parketa, což bylo patrné poměrně záhy. Namísto snahy o opravdový boj se Hottaová raději soustředila na klasické wrestlingové šaškárny, jejichž účelem je hlavně pobavit přítomné diváky.

Gabi Garciaová

Takřka o dvacet let mladší Garciaová, bojovnice v plné síle, která vlastní černý pás v jiu-jitsu a mimo ring pohledná žena, nejdřív jen nevěřícně přihlížela tomu, jak se před ní její soupeřka bláznivě odráží od provazů a v podstatě ji nijak neohrožuje.

Pak už brazilská bojovnice Hottaovou srazila snadno na zem a tam duel ukončila! „Zápas“ nakonec trval jen 41 vteřin. Vskutku spektakulární podívaná!

Přečtěte si také: VIDEO: Lvice Amanda sestřelila Rondu za 48 sekund! Pak se jí vysmála na internetu!

O2 TV pravidelně nabízí celou řadu přenosů z fightingu. Na O2 TV Sport můžete sledovat nejvýznamnější události z domácí scény a také ruskou organizaci M-1 Global. Nova Sport nabízí přenosy z americké UFC! 

Foto: sherdog.com (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru