České derby Strýcové se Šafářovou nabídne O2 TV Tenis! Uvidíte i Plíškovou a Siniakovou!

Auckland

Lucie Šafářová si v prvním kole poradila s mladší krajankou Denisou Allertovou a likvidace Češek mezi sebou bude pokračovat i nadále. Nasazená čtyřka Barbora Strýcová totiž vyřadila kvalifikantku Barboru Štefkovou a v dalším kole si to Šafářová se Strýcovou rozdají mezi sebou!

Jejich zápas se bude hrát na centr kurtu jako druhý v pořadí přibližně od 1:30 SEČ. Přímý přenos nabídne O2 TV Tenis!

barbora strycova lucie safarova

Pikantní je, že ihned po vzájemném zápase nastoupí Šafářová se Strýcovou společně k zápasu čtyřhry proti německé dvojici Annika Becková-Julia Görgesová!

Ve čtyřhře se také představí Češka Renata Voráčová po boku Holanďanky Demi Schuursové proti německo-americkému páru Tatjana Mariaová-Nicole Melicharová.

Přenosy z Aucklandu začínají na O2 TV Tenis v noci na středu v 0:30!

Brisbane

V Austrálii uspěla ve druhém kole Karolína Plíšková, když zdolala Američanku Asiu Muhammadovou 6:1 a 6:4. Ve středu ji čeká den volna.

Na kurtech se naopak představí Slovenka Dominika Cibulková. Druhá nasazená vyzve Číňanku Shuai Zhangovou.

Přenosy z Brisbane začínají na O2 TV Tenis v noci na středu v multidimenzi od 2:00!

dominika cibulková

Šen-čen

Další Češky se představí v Číně. Kristýna Plíšková otočila zápas s Anastasijí Sevastovovou a ve druhém kole ji čeká Kai-Chen Changová z Tchajwanu. Dvacetiletá Češka Kateřina Siniaková zvládla vyřadit domácí Shuai Pengovou, avšak v dalším kole ji čeká druhá nasazená, Rumunka Simona Halepová.

Obě Češky můžete vidět na O2 TV Tenis! V Šen-čenu se začíná v 5:00 SEČ zápasem Kristýny Plíškové s Changovou, následuje duel Kateřiny Siniakové s Halepovou!

Další český souboj bude k vidění ve čtyřhře, kde se Siniaková představí po boku Srbky Jeleny Jankovičové proti česko-čínské dvojici Andrea Hlaváčková-Shuai Pengová.

[fve]https://youtu.be/QO4Vx5n707E[/fve]

Foto: Reuters (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru