O2 TV Tenis odstartoval vysílání! Češkám se dařilo! V noci sledujte Karolínu Plíškovou!

Auckland

V novozélandském Aucklandu došlo hned v prvním kole na pikantní český souboj mezi finalistkou French Open 2015 Lucií Šafářovou a třiadvacetiletou Denisou Allertovou. Utkání dopadlo lépe pro zkušenější hráčku, která Allertovou rozdrtila 6:1, 6:2.

prague open fb

Ve druhém kole může Šafářová, které v žebříčku WTA patří až 62. příčka, narazit na Barboru Strýcovou, která v dalším českém derby narazí v noci na úterý na kvalifikantku Barboru Štefkovou.

Přenosy z Aucklandu uzačínají na O2 TV Tenis v noci na středu v 0.30 duely 2. kola!

Brisbane

Na turnaji v Brisbane k žádným velkým překvapením nedošlo, australské fandy ale musela rozesmutnit porážka domácí Samanthy Stosurové, která po takřka tříhodinové bitvě padla se světovou sedmičkou Garbine Muguruzaovou.

Největší pozdvižení na turnaji nakonec vyvolala „protékající střecha“  – ta totiž fanoušky očividně chrání jen pokud déšť padá dolů přímo. Na několik desítek minut dokonce musel být přerušen i zápas další domácí hráčky Ashleigh Bartyové se Srbkou Kruničovou (6:2, 6:2).

https://twitter.com/hughesytweets/status/815857281157894144

V noci na úterý čeká 2. kolo nejlepší českou hráčku Karolínu Plíškovou. Ta bude proti 189. hráčce světa Asii Muhammadové jasnou favoritkou.

Utkání můžete sledovat od 2.00 hodin živě na O2 TV Tenis! Další přenosy z Brisbane budou bezprostředně následovat.

Přečtěte si také: Tenisoví fanoušci smutní: Kráska Ivanovičová končí! Proč už v 29 letech?

Šen-čen

Také v Číně se Češkám daří. Kristýna Plíšková v prvním kole vyzrála na nasazenou šestku Anastasiji Sevastovovou po výsledku 1:6, 6:3, 7:6. Ve druhém kole ji bude čekat lehčí sousto – Kai-Chen Changová z Tchajwanu.

Utkání proti domácí Shuai Pengové zvládla také dvacetiletá česká naděje Kateřina Siniaková. Ve druhém kole však v noci na středu narazí na hvězdnou Simonu Halepovou.

Také přenosy z turnaje v Šen-čenu můžete sledovat na O2 TV Tenis.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=QO4Vx5n707E[/fve]

Foto: Reuters, Facebook (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru