Dostala nařezáno, přesto Ronda vydělala desetkrát tolik, co její přemožitelka! A je to slušná výplata!

Zápasnice Amanda Nunesová na konci minulého roku velkolepě obhájila titul UFC v Bantamové váze. S Rondou Rouseyovou, bývalou šampionkou, se v oktagonu zdržela pouhopouhých 48 vteřin a pak si z ní po právu tropila šprýmy na internetu.

[fve]https://youtu.be/Vso2ZPGtuT0[/fve]

[blog_program_info id=“10816859″]

Co se ale financí týká, vítězku je jednoznačně Ronda. Za 48 vteřin vyinkasovala 3 miliony dolarů (76 milionů korun), což dělá solidní výplatu 1,6 milionu korun za vteřinu!

Ronda si zasloužila takovou gáži svými dřívějšími výsledky. Ještě do souboje s Holly Holmovou v listopadu 2015 se zdála být neporazitelná. Z porážky se vzpamatovávala víc než rok, ale návrat se jí hrubě nepovedl!

[blog_gallery id=“41809″ style=“block“]

Tímhle to pro ni skončilo. Určitě musí ukončit kariéru. Jestli bude odveta, provedu s ní to samé. Mým úderům není schopná čelit. Zapomeňte na Rondu Rousey, ta jde už točit filmy do Hollywoodu, na ni už nemyslete, teď jsem tady já. Já jsem šampiónka,“ hlásala naopak do světa Nunesová.

Mimochodem, ta si za předsilvestrovský večer ve Vegas vydělala jen 300 tisíc dolarů (7,6 milionu korun) a to včetně stotisícového bonusu pro vítězku!

Foto: Reuters (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru