Kanón Jágr se zase připomněl. Dal gól a asistencí vyrovnal dalšího velikána!

Florida porazila v noci na neděli v NHL Dallas 3:1. Jaromír Jágr zvyšoval na 3:0 a byl to gól, kterých dal v NHL nespočet. V přesilovce dostal puk na své oblíbené místo na pravém kruhu a střelou zápěstím překonal brankáře Hvězd Niemiho.

Už předtím si Jágr připsal jeden bod za asistenci. Celkem už jich nasbíral v NHL 1135 a vyrovnal tak v nahrávkách na 5. místě historické tabulky obránce Paula Coffeyho, svého někdejšího spoluhráče.

„Ztratili jsme hodně dobře rozehraných zápasů ve třetí třetině nebo v prodloužení. Dnes se nám povedlo po dlouhé době utkání dotáhnout do vítězného konce. Nebyl to od nás nejkrásnější výkon, ale konečně jsme to udrželi,“ řekl Jágr v rozhovoru pro nhl.com.

Dva body si na závěr roku připsal i další kladenský odchovanec Michael Frolík. Stejně jako Jágr pomohl dvěma body za gól a přihrávku k vítězství svého Calgary nad Arizonou 4:2. Jednu branku poražených Kojotů dal Martin Hanzal.

Potřetí v řadě bodoval Ondřej Palát. Tampa Bay porazila Carolinu 3:1 a český hokejista asistoval u druhé branky Blesků Drouinovi.

Přenosy z NHL můžete sledovat v O2 TV pravidelně na stanici Nova Sport 1.

Foto: Reuters (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru