Nespravedlivá červená pro Balotelliho? SuperMario odešel přesto ze hřiště na pána!

Na přelomu listopadu a prosince chyběl Mario Balotelli v dresu OGC Nice kvůli zranění, nyní zase vynechá start jarní sezony kvůli karetnímu trestu. Rozhodčí totiž italskému forvardovi udělil v zápase 19. kola Ligue 1 proti Bordeaux červenou. A že byla přísná!

[blog_program_info id=“10603937″]

Jistě, zákrok Balotelliho na Poláka Igora Lewczuka nebyl úplně férový, Supermario ho lehce podržel za dres a poté mu podkopl nohy. Nutno ale také zmínit, že stoper Bordeaux ještě předtím Balotellimu vrazil loket do obličeje a už tehdy mělo být pískáno!

Jak vzal Mario celý incident? Žádné protesty. Jen ironický úsměv a odchod do šaten! Při něm navíc SuperMario obdaroval svým dresem dvě fanynky.

Bordeaux, které vedl jako kapitán bývalý český reprezentant Jaroslav Plašil, však krátkou přesilovku nevyužilo, přestože Balotelliho ještě následoval s červenou kartou do sprch i jeho marocký spoluhráč Belhanda.

Duel skončil bez branek a Nice po podzimu senzačně kraluje tabulce Ligue 1 s dvoubodovým náskokem na druhé Monako a dokonce pětibodovým na v posledních letech bezkonkurenční PSG!

Přečtěte si také: VIDEO: Myslel, že hraje FIFU?! Bláznivá červená pro Forsberga ukončila na Bayernu pohádku Lipska?

Francouzskou Ligue 1 můžete prostřednictvím O2 TV pravidelně sledovat na stanici Sport 1 a Sport 2!

Nejlepší okamžiky Ligue 1

[blog_program_info id=“10650887″]

Foto: Reuters (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru