ZLATAN hodlá hrát do 50! Prozradil svůj bizarní recept na dlouhověkost!

Zlatan Ibrahimovič v říjnu oslavil 35. narozeniny. Že je to příliš na Premier League? I to v létě švédský bombarďák slýchával.

Takovým řečem se teď, před koncem roku, může rodák z Malmö jenom smát. I na ostrovech v jedné z nejkvalitnějších soutěží světa totiž navzdory pokročilému fotbalovému věku stále vyniká.

[blog_program_info id=“10527691″]

Jeho současná bilance v dresu Manchesteru United hovoří za vše: 25 utkání, 16 branek. Jedenáct z nich bylo v lize a to je stejný počin, jaký měl nejlepší střelec United Anthony Martial v minulé sezoně. Ovšem až na jejím konci v květnu!

A k tomu další zajímavá statistika. Do dvouciferných čísel se Zlatan dostal už v jedenácté sezoně za sebou. Jen dvěma hráčům z nejlepších 5 lig se podařilo to samé. Lionelu Messimu a Cristianu Ronaldovi. To není špatná společnost!

Jsem jako víno!

Svěřenec José Mourinha prostě ještě do starého železa stále nepatří. V nedávném rozhovoru svůj „pokročilý“ věk komentoval se „skromností“ sobě vlastní:

„Čím jsem starší, tím jsem lepší, jsem jako červené víno. Máte rádi červené víno? Jsem toho zářným příkladem. Čím jsem starší, tím hraju lépe. Sedne mi to. Cítím se šťastný, cítím se v pohodě. I když je mi 35, cítím se na 20. Myslím, že bych mohl hrát i v padesáti, ale to nezáleží jen na mně.“

A co mu pomáhá udržovat se ve fyzické a psychické pohodě? Zlatan sází na jeho oblíbené taekwondo a hudební styl reggae.

Není žádným tajemstvím, že v korejském bojovém umění se Ibra pyšní černým pásem. Jeho působení na hřišti někdy děsí i jeho spoluhráče.

https://twitter.com/uniladfooty/status/810182932908351488

Mimochodem, tato fotka rozpoutala na sociálních sítích doslova orgie v memech! Pobavte se spolu se Zlatanem!

Přečtěte si také:

Foto: Reuters (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru