Přísná červená pro Vardyho! Leicester zuřil, Ranieriho držel brankář Schmeichel

Probíhala 28. minuta zápasu mezi Stoke City a Leicesterem, když se anglický reprezentant pořádně opřel do souboje s Dioufem.

Jamie Vardy šel do skluzu oběma nohama napřed a z pohledu sudího nebylo co řešit. Arbitr vytasil přímo červenou kartu.

V první půli to na hřišti pořádně vřelo. Do kabin si hráči Stoke nesli dvoubrankové vedení. Hosté z Leicesteru zase pěti žlutých karet a jednu červenou.

Známý kliďas Claudio Ranieri měl nervy na pochodu a při odchodu do kabin běžel za rozhodčím. Nakonec ho musel zastavovat až brankář Kasper Schmeichel se spoluhráči:

Italský manažer po zápase prohlásil, že rozhodčí byl vůči Vardymu až příliš přísný: „Já vám řeknu, že zákrok byl maximálně na žlutou. Trenér Stoke zase řekne, že to bylo na červenou. Beru to, nějak se rozhodl. Naši hráči byli po vyloučení dost nervózní, v šatně jsme je museli uklidnit.“

[blog_poll_start][poll id=“451″][blog_poll_end]

A co řekl Ranieri svým svěřencům o přestávce? „Apeloval jsem na hráče, že musí hrát disciplinovaněji a že pořád máme šanci. S výsledkem se může stát cokoli.“

Hráči si jeho slova vzali k srdci a skutečně zabojovali. V 74. minutě snížil Leonardo Ulloa a v 88. minutě zajistil Liškám bod Daniel Amartey. I v početní nevýhodě Leicester ubojoval remízu 2:2.

Podívejte se na sestřih zápasu:

Přečtěte si taky: Petr Čech pobavil fanoušky! Parádně setřel realitní kancelář, která údajně prodává jeho dům

Foto: thesportbible.com  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru