Na kterou z tenistek se letos „klikalo“ nejvíc? Plíšková patří do TOP 10 nejpopulárnějších hráček!

Nejvíce se na webu WTA klikalo na profil Němky Angelique Kerberové. V roce 2016 vystřídala na postup světové jedničky Serenu Williamsovou a tak není divu, že ovládla i pořadí nejpopulárnějších tenistek.

Finále US Open: Angelique Kerberová

Druhá skončila právě mladší ze sester Williamsových, až na třetím místě se umístila královna posledních dvou ročníků Rumunka Simona Halepová.

Jak si vedly Češky? Skvěle! V první padesátce se totiž objevily hned čtyři.

Není překvapením, že tou nejúspěšnější je na 8. místě Karolína Plíšková. Světová šestka prožila skvělou sezonu, zahrála si finále US Open, s českým týmem ovládla Fed Cup a ještě fanoušky na sociálních sítích nejednou oblažila svými sexy obrázky.

Karolína Plíšková

Porazila dokonce i populární Slovenku Dominiku Cibulkovou (13. místo), vítězku Turnaje mistryň, která se také nebojí pochlubit lechtivými snímky.

Dominika Cibulková na Maledivách

Úchvatný konec jinak poněkud rozporuplné sezony prožila letos Petra Kvitová, jež se v žebříčku podle kliků umístila na 16. pozici.

Petra Kvitová

Energické stálici tenisové scény Barboře Strýcové se letos na kurtech dařilo nadmíru, a neztratila se ani mezi nejpopulárnějšími hráčkami – skončila na 28. pozici.

barbora strycova fb

Ústup ze slávy zažila v singlu Lucie Šafářová, chuť si alespoň spravila ve čtyřhře, kdy společně s Bethanie Mattekovou-Sandsovou ovládla US Open. Tento úspěch jí nakonec vynesl 35. příčku.

Od 2. ledna startuje nový kanál O2 TV Tenis, který nabídne téměř kompletní sezonu ženského okruhu WTA. Kormě přímých přenosů se můžete těšit také na magazíny ATP a WTA!

[fve]https://youtu.be/zaLbssivIRc[/fve]

Foto: Reuters, Instagram (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru