„Kdo dá gól? Sergio Ramos!“ Úžasní fanoušci Realu předpověděli vítězný gól!

Standardky v posledních minutách? To je jeho. Fanoušci Realu Madrid si toho byli dobře vědomi. Když se přímo pod jejich tribunou kopal roh v nastaveném čase sobotního zápasu proti Deportivu La Coruňa, nemohli skandovat ani nic jiného. „¿Quién marca gol? Sergio Ramoooos!“

Jejich předpověď se doopravdy vyplnila a tribuny na stadionu Santiago Bernabéu explodovaly nadšením. Nejenže to jejich oblíbenec opět dokázal, navíc vystřelil domácím tři body a udržel je o 6 bodů před Barcelonou. Společně s fanoušky prožíval radost na tribuně také Cristiano Ronaldo, který měl o víkendu volno.

Průběh zápasu však vůbec nebyl hladký. Real se sice zásluhou Álvara Moraty dostal do vedení, hosté však dvěma góly zápas otočili a během 90 minut stihl Bílý balet pouze vyrovnat. Jako by to však bylo stanoveno osudem, že výhru v 92. minutě nevystřelí hlavou nikdo jiný než Sergio Ramos.

Stoper Realu tyhle góly hlavou v nastaveném čase prostě umí, ať už vyrovnání ve finále Ligy mistrů s Atlétikem (2014), v El Clásiku minulý víkend či naposledy v sobotu, čímž Real vylepšil svůj klubový rekord v neporazitelnosti.

Kdy se Ramos trefí znovu? Další šanci bude mít ve čtvrtek při zápasu mistrovství světa klubů proti mexickému Clubu América.

Foto: reprovideo (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru