Sparta prý už jednala s Vrbou! Dovedete si ho představit jako trenéra rudých?

Fotbalová Sparta je po zářijovém odchodu Zdeňka Ščasného stále bez „opravdového“ trenéra. I přes úspěchy Davida Holoubka v Evropské lize, kde Sparta prošla do jarní části, na Letné stále nerozhodli, zda mu svěří vedení týmu i na jaře.

Donedávna se hovořilo jako o hotové věci, že rudé povede v tandemu s Jindřichem TrpišovskýmLiberce. Ten však podle posledních informací nakonec sám z táhnoucích se jednání vycouval. Jak řekl portálu isport.cz cítí zodpovědnost za nelichotivé postavení Slovanu v ligové tabulce (až 13. místo) a na jaře ho hodlá vylepšit.

A tak prý na Letné vsadili na jinou kartu. Jak uvedl server aktualne.cz, minimálně část sparťanského vedení by v trenérském křesle ráda viděla bývalého trenéra Plzně a reprezentace Pavla Vrbu!  Dovedete si tohle spojení vůbec představit?

Zbývající kandidáti na trenéra Sparty:

David Holoubek

David Holoubek

Po odchodu Zdeňka Ščasného tým i přes neuvěřitelně rozsáhlou marodku zvedl. Dokázal postoupit do jarní části Evropské ligy. Sympatickým vystupování získal na svou stranu fanouškovskou veřejnost i média. To jsou jeho plusy. Ale má i minusy. V lize ztrácí na Plzeň 4 body, přičemž Západočeši mají zápas k dobru. A hlavně mu chybí potřebná licence, takže na jaře by musel vést klub neoficiálně pod záštitou jiného z trenérů.

[blog_program_info id=“10289988″]

Pavel Vrba

pavel vrba

V ruské Machačkale neprožívá nejlepší časy. V tisku se dokonec už spekulovalo o jeho vyhazovu. A poslední porážka s předposledním Arsenalem Tula jeho pozici určitě neposílila. Podle informací Deníku Sport se dokonce už Vrba sešel v úterý, v den svých 53. narozenin, se sportovním ředitelem Sparty Tomášem Požárem. Dokázali by sparťanští fanoušci zapomenout na to, že z Plzně udělal největšího rivala Sparty?

Adrian Guľa

adrian gula

Slovenský odborník byl stejně jako Trpišovský kandidátem už v září po nuceném odchodu Ščasného. Teď se Žilinou míří k titulu a navrch po podzimních lasech z Prahy si jej majitel zavázal smlouvou do roku 2020. Že by se ho teď jen tak v Žilině vzdali, je krajně nepravděpodobné.

[blog_poll_start][poll id=“439″][blog_poll_end]

Foto: Reuters, sparta.cz, fortunaliga.sk (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru