Vyrazí UFC ke Conorovi domů? Chcete mi sebrat mistrovský pás? Tak si pro něj přijďte, vyzval ji Ir

Drzý Conor McGregor přepsal historii UFC. Po triumfu v New Yorku se stal prvním bojovníkem, který vlastní dva mistrovské pásy současně.

Následně ale zasadil pořádnou ránu i svým fanouškům. Oktagonu se bude nějaký čas vyhýbat, nechce totiž stresovat svou těhotnou přítelkyni.

O pás z pérové divize ale hodně rychle přišel. Ihned po turnaji totiž prezident UFC Dana White oznámil, že jeden z pásů bude Ir muset odevzdat. A to konkrétně pás šampiona pérové váhy.

Conor McGregor

McGregorova „rodičovská dovolená“ se totiž pravděpodobně protáhne minimálně do května 2017, a rok a půl bez obhajoby organizace Conorovi nehodlá povolit. Pravidla jsou neúprosná.

McGregor však na tiskové konferenci dal jasně najevo, že ho nějaké odevzdávání pásů ani nenapadne.

„Jose (Aldo) dostal k.o., Eddie (Alvarez) dostal k.o. Koukáte se na světového šampiona ve dvou vahách a tak to prostě je!“

„Přeju jim hodně štěstí. Oba dva pásy pořád mám. Někdo bude muset ke mně přijít a vzít mi je. Ne pomocí klávesnice. Tyhle klávesnicoví zápasníci se mi je snaží vzít, ale pokud je fakt chtějí, budou mi je muset vzít fyzicky.“

Mimochodem všimněte si, že hodně obezřetný byl i moderátor, když Conorovi položil otázku ohledně pásů. „Prosím, neuhoď mě?“ řekl v jeden moment tradičně vášnivému Irovi

Máte rádi fighting a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

[blog_program_info id=“10150129″]

[blog_program_info id=“10172759″]

Foto: Reuters (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru