Slepý rozhodčí v Bundeslize? Jak mohl odpískat tuhle penaltu pro Lipsko?

Tentokrát se ale není co divit. Penalta, jakou daroval Lipsku rozhodčí Bastian Dankert hned po pár vteřinách zápasu se Schalke, byla z kategorie „to svět neviděl.“

Fanoušci se ještě ani neusadili na svých místech, když útočník Timo Werner vtrhl do vápna a sám před brankářem se nejprve pokoušel o zakončení. Bránu však netrefil, místo toho sebou teatrálně praštil o zem.

K překvapení všech to sudí zbaštil a pískala penalta!

Ze záběrů je patrné, že obránce Naldo ani brankář Ralf Fährmann s Wernerem vůbec nepřišli do styku. Namísto žluté karty za simulování padla žlutá karta pro Fährmanna a sám „faulovaný“ již ve druhé minutě poslal svůj tým do vedení.

Výraznou postavou zbytku zápasu byl bosenský obránce Sead Kolašinac. Nejprve takhle vyrovnal, ale těsně po poločase prodloužil do vlastní branky centr tahouna Lipska, švédského záložníka Emila Forsberga.

 

Daroval tak Lipsku další vítězství a senzační tažení nejnenáviděnějšího týmu Bundesligy, po kterém fanoušci házejí například býčí hlavy, pokračuje. Klub z bývalé NDR vede tabulku o 3 body před Bayernem.

Podaří se mu dotáhnout svou jízdu až k titulu?

[blog_poll_start][poll id=“435″][blog_poll_end]

Německou Bundesligu můžete v O2 TV pravidelně sledovat na stanici Eurosport 2.

[blog_program_info id=“10243274″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Reuters (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru