Odejde Van Kessel ze Slavie? Jak vidí budoucnost 30milionové „posily“ kouč Šilhavý?

Jeden gól za 10 milionů. Třicetimilionový Gino van Kessel se za Slavii trefil na podzim jen třikrát. V posledních zápasech podzimu na hřiště už prakticky nedostával a v zimě by prý možná mohl dokonce sešívaný dres vysvléknout.

„Určitá jednání probíhají, v tuhle chvíli je Gino tady, má tu smlouvu. Takže prostě 2. ledna ho tady očekáváme na přípravě a uvidí se. Pokud tady bude, samozřejmě šanci dostane,“ řekl v rozhovoru pro isport.cz trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

Ten přišel k týmu vystřídat Dušana Uhrina na začátku září a pro van Kessela to znamenalo pomalý konec. Celkem na podzim stihl zasáhnout do 7 ze 16 ligových utkání. Obě branky v domácí nejvyšší soutěži, stejně jako branku Levadii Tallin v Evropské lize dal v červenci a srpnu pod Uhrinem.

Van Kesselův gól proti Levadii Tallin:

Van Kesselův gól proti Zlínu:

Van Kesselův gól proti Jihlavě:

Zatímco reprezentant Curacaa se ze základní sestavy pod Šilhavým vytratil, zbytek Slavie rozkvetl. Tabulkou sešívaní vystoupali z desátého až na druhé místo. Dvanáct zápasů bez porážky a pouze bod za Plzní, taková forma překvapila i nového trenéra.

„Ani ve snu bych se nenadál, že to takhle pošlape. Že za tu krátkou dobu najedeme na vítěznou vlnu. Je to něco fantastického,“ prohlásil Šilhavý. I přes úspěšné výsledky sám Šilhavý uznává, že ve hře Slavie je prostor ke zlepšení.

„Nesmíme se nechat mást jen těmi výsledky, všechno nebylo úplně ideální,“ dodal Šilhavý, že v zimě změny v kádru určitě proběhnou.

Budou se týkat i Van Kessela?

[blog_poll_start][poll id=“434″][blog_poll_end]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

[blog_program_info id=“10222008″]

Foto: Facebook (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru