Megachyba Boleslavi darovala Příbrami bod. Slovácko otočilo za 2 minuty na Dukle!

Mladá Boleslav – Příbram 2:2 (19. Fabián, 45. Chramosta – 17. Rezek, 90+2. Tregler)

[blog_program_info id=“10197416″]

Mladá Boleslav prodloužila svou mizernou ligovou sérii bez výhry na 6 zápasů! S poslední Příbramí přišla o výhru v nastaveném čase.

Utkání se pro domácí vyvíjelo špatně už od začátku, hned v 17. minutě se trefil Jan Rezek.

Jenže Tomáš Fabián vzápětí odpověděl krásnou trefou z hranice vápna a bylo srovnáno. Do vedení pak domácí na konci první půle poslal osmou trefou sezony Jan Chramosta.

Jenže 3 body nakonec Mladá Boleslav nezískala – ve druhé minutě nastavení se totiž po hrubce celé obrany Boleslavi trefil obránce Jaroslav Tregler! Toho pro poslední minuty zápasu vysunul na hrot trenér Příbrami Petr Rada.

Mladá Boleslav tak s 28 body přezimuje na páté příčce, Příbram zůstává s 9 body poslední.

Dukla – Slovácko 2:3 (12. Néstor, 43. Olayinka – 30. Tetteh, 80. Koné, 82. Zajíc)

Ještě deset minut před koncem prohrávalo Slovácko na Dukle 2:1, nakonec ale veze z Julisky hned 3 body! Podívejte se na parádní koncovku moravského celku.

První poločas byl ve znamení zahraničních hráčů – ve 12. minutě se po krásné kombinaci domácích trefil španělský forvard Nestor Albiach, gólovou asistenci si připsal Bosňan Aldin Čajič.

Po půlhodině hry ale za Slovácko srovnal teprve devatenáctiletý ghanský útočník Benjamin Tetteh, který se skvěle zorientoval mezi „zkamenělými“ obránci Dukly.

Jenže ještě před přestávkou šli do vedení zase Pražané, po rohovém kopu a následné skrumáži v malém vápně hostů se trefil nigerijský mladík Peter Olayinka.

Druhá polovina zápasu měla jediného hrdinu – dvacetiletého Tomáše Zajíce ze Slovácka, který přišel na hřiště jako střídající hráč v 75. minutě.

Už za pět minut pobytu na hřišti poslal před branku krásnou přihrávku Francisi Konému, který vyrovnal na 2:2.

Za pár desítek vteřin pak sám Zajíc hlavou rozhodl o 3 bodech pro Slovácko – tomu se říká geniální trenérský tah!

Moravský celek se tak odpoutal od sestupového pásma, momentálně je s 18 body na osmé příčce a na patnáctou Jihlavu má náskok 5 bodů. Dukla je s 16 body jedenáctá.

Foto: repro O2 TV Fotbal (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru