Krásné gesto sparťanů pro zápas s Teplicemi! Proč vybírají plyšáky pro děti?

Plyšové hračky, které na Letnou fanoušci před zápasem Sparty proti Teplicím přinesou, budou určeny dětem, jež se stanou oběťmi či svědky dopravních nehod a jiných krizových situací. Vybraní plyšáci budou nachystaní ve výbavě hasičů a záchranné služby.

[blog_program_info id=“10173831″]

„Myslím, že je to úžasné. Všechno, co se dělá pro děti, tak je pozitivní a krásné, dávám tomu zelenou a velké plus,“ řekl Zdeněk Svoboda, který povede Spartu v posledním ligovém zápase jako hlavní trenér. „Je to super věc, hlavně, aby to pomohlo těm dětem,“ doplnil záložník Lukáš Mareček.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=c0s4rvz70o4[/fve]

Fanoušci, kteří se plyšové hračky rozhodnou přinést, nepřijdou zkrátka. Na prvních 1893 štědrých příznivců čekají dvě volné vstupenky na utkání s Teplicemi.

Plyšáci na sportovních stadionech nejsou žádnou novinkou, letos například darovali plyšáky fanoušci v Nizozemsku (VIDEO) v zápase mezi Den Haagem a Feyenoordem, plyšové hračky před lety předala do dětského domovu i Sigma Olomouc.

Nejnovějším přírůstkem do této kategorie jsou pak hokejoví Calgary Hitmen, jejichž fanoušci naházeli na ledovou plechu přes 20 tisíc plyšáků (VIDEO) určených pro nemocné děti. Akce má tradici i na hokejových stadionech v Česku, takhle například loni před Vánoci pomohli dětem v Sokolově:

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=6iA9FIU_Dvo[/fve]

O víkendu můžete v O2 TV Sport sledovat v přímém přenosu celkem čtyři zápasy 16. kola ePojisteni.cz ligy.

[blog_program_info id=“10147528″]

[blog_program_info id=“10173831″]

[blog_program_info id=“10170295″]

[blog_program_info id=“10196433″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: reprovideo (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru