McGregor vs. Mayweather? Floyd ho může zabít, tvrdí uznávaný boxerský promotér

Uznávaný boxerský promotér Bob Arum vyjádřil přinejmenším pochybnosti nad tím, že hvězda zápasů MMA z nejlepší organizace UFC by mohla být pro Floyda Mayweathera rovnocenným soupeřem.

„Pokud by měl Conor zájem, tak bych po tom samozřejmě skočil, ale měl bych ho varovat. Rozhodně by byl velkým outsiderem,“ řekl Arum v rozhovoru pro TMZ.

„Byl by to vtip. Floyd by Conora vyřídil, kdykoliv se mu zachce,“ dodal Arum.

Bob Arum

Conor Mc Gregor byl v kleci UFC prvním šampionem v historii, který držel tituly ve dvou váhových kategoriích současně. Jeden pás mu už ale funkcionáři odebrali. Aktuálně si dává přestávku, protože se chce naplno věnovat své těhotné přítelkyni.

Conor McGregor

Devětatřicetiletý Mayweather ukončil kariéru v září 2015 vítězným zápasem s André Bertem a obhájil tak tituly organizací WBC a WBA ve welterové váze. Celkově uzavřel svou dráhu se skóre 49-0.

Floyd Mayweather

Dostat ale 100 milionů (samozřejmě v librách) za jeden zápas, to už by stálo za návrat z důchodu.

Ir už oficiálně obdržel boxerskou licenci pro stát Kalifornie a údajně je připraven žádat o ni i v dalších amerických státech.

Jenže to všechno má i své ALE. McGregor je stále pod kontraktem s UFC, na což upozornil i Leonard Ellerbe z Mayweatherova promotérského týmu.

„Je to všechno jen hra. Vykalkulovaný pokus, jak získat víc fanoušků. Má boxerskou licenci. Gratulace. Conor McGregor ovšem může říkat, co chce, faktem však zůstává, že má pořád šéfa a tím je Dana White (prezident UFC). Je pod smlouvou s UFC a i kdyby chtěl bojovat s Floydem Mayweatherem v boxerském zápase, tak nemůže, protože jeho šéfové to nedovolí,“ řekl Ellerbe pro ESPN.

Dojde nakonec k téhle monstrózní megabitvě? A kdo by ji podle vás ovládl?

[blog_poll_start][poll id=“429″][blog_poll_end]

Máte rádi fighting a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

[blog_program_info id=“10151184″]

[blog_program_info id=“10151183″]

[blog_program_info id=“10150128″]

[blog_program_info id=“10316164″]

Foto: Reuters, thesun.co.uk, mmamania.com (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru