Kweukeho tragédie: Bývalý sparťan přišel o dvojčata. Kdo všechno mu vyjádřil podporu?

Obrovská osobní tragédie postihla bývalého fotbalistu pražské Sparty Léonarda Kweukeho.

Do auta Kweukeho manželky narazilo vozidlo projíždějící křižovatkou na červenou. Dvojčata, která měla za měsíc přijít na svět, srážku nepřežila. Sama Kweukeho žena je v kómatu.

Celé neštěstí se odehrálo ve Spojených státech. Dobrácký obr, který momentálně hraje v Turecku za Rizespor, tak ještě ke všemu musí řešit byrokratické problémy s vízy, která potřebuje kvůli kamerunské národnosti. Od klubu dostal volno do konce ledna.

Leonard Kweuke Leonard Kweuke

Kweukemu v těžkých časech vyjádřili podporu spoluhráči i soupeři.

„Jen před pár dny jsme byli soupeři na hřišti, ale ve chvílích jako je tahle si uvědomíme, že v životě jsou mnohem důležitější věci než fotbal. Buď silný, Leo. Naše myšlenky a modlitby jsou s tebou,“ napsal na Instagramu obránce Fenerbahce Martin Škrtel.

https://www.instagram.com/p/BNcQKShjLfl/

„Upřímnou soustrast pro přítele a kolegu z kamerunské reprezentace Leonarda Kweukeho v těchto těžkých dnech. Obrovská tragédie,“ vzkázal zase spoluhráč z reprezentace Landry N'Guemo.

Povzbuzující vzkaz Kweukemu v těžké chvíli poslal také jeho někdejší spoluhráč ze Sparty záložník Jakub Podaný, který aktuálně hraje za Duklu.

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

O víkendu můžete v O2 TV Sport sledovat v přímém přenosu celkem čtyři zápasy 16. kola epojisteni.cz ligy.

[blog_program_info id=“10147528″]

[blog_program_info id=“10173831″]

[blog_program_info id=“10170295″]

[blog_program_info id=“10196433″]

Foto: sparta.cz, alchetron.com, goal.com (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru