Sparta po dramatu v Hradci vybojovala vítězství. Zápas Plzně s Brnem vysílá O2 TV Sport

Sparta cestovala do Hradce Králové s jasným cílem. Potřebovala potvrdit formu z Evropské ligy a bodově se dotáhnout na celky v čele ligy. To se jí nakonec povedlo, avšak vítězství to bylo neskutečně ubojované.

David Lafata se z metru ještě zastřeloval. Posléze ho však dokázal zastoupit Lukáš Juliš, který se po hlavičce právě sparťanské legendy ocitl ve vápně naprosto osamocený a na dvakrát dokázal prostřelit gólmana Radima Ottmara:

Poté se Sparta zatáhla a nechala hrát svého soupeře. Ten však ani z řady příležitostí branku vstřelit nedokázal, a tak znovu udeřili hosté. K nakopnutému balonu se prodral Vjačeslav Karavajev a předložil před branku skvělý míč. S tím už Matěj Pulkrab žádné problémy neměl a razantní střelou poslal Letenské do dvougólového vedení:

Když už to vypadalo, že si Pražené zápas v klidu pohlídají, přišla chyba Michala Kadlece. Tomáš Malinský příležitostí nepohrdl a snížil stav utkání na 1:2:

Sparta nakonec dokázala v dramatickém závěru vedení udržet a z Hradce si odvezla plný počet bodů. Na čelo tabulky tak nyní ztrácí již pouhé 4 body. Plzeň má ale zápas s Brnem k dobru.

Přečtěte si taky: Lafata držel Žondru, ten předvedl komickou piruetu! Měla se proti Spartě pískat penalta?

[blog_program_info id=“10010345″]

Na O2 TV Sport nebo O2 TV Fotbal večer uvidíte živě zápas Viktorie Plzeň – Zbrojovka Brno. Západočeši již mají na čele ligové tabulky jen jednobodový náskok před druhou Slavií.

[blog_program_info id=“10013923″]

Foto: Facebook AC Sparta Praha  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru