Jágrovo Kladno bude hrát NHL? Nepřipomíná vám něco znak nového týmu z Las Vegas?

Jedenatřicátý tým zámořské NHL, který do elitní soutěže zasáhne nově od sezony 2017/18, ponese jméno Vegas Golden Knights!

Čerstvý přírůstek do rodiny NHL odehraje svou první sezonu v nové T-Mobile Areně pro 17500 diváků, postavené letos v dubnu za 375 milionů dolarů.

Název klubu spolu s jeho vizuály odhalil v noci na středu většinový majitel týmu Bill Foley spolu s komisionářem NHL Gary Bettmanem a dalšími klubovými představiteli.

„Náš název a logo představuje nejvyšší úroveň válečníka – rytíře. Rytíři jsou ochránci říše a brání slabší. Jsou to elitní bojovníci,“ řekl novinářům Foley.

Klubovými barvami budou Ocelově šedá, zlatá, červená a černá. Logo tvoří rytířská helma, která tvaruje obličejovou část do písmene V.

Vegas Golden Knights

Českým fanouškům náramně připomíná jiný již dlouhou dobu známý klub. Nechali se snad ve Vegas inspirovat Jágrovým Kladnem? Anebo je to snad signál, že se slavná česká 68 bude po sezoně stěhovat z Floridy do Vegas?

Hokejovou NHL můžete v O2 TV pravidelně sledovat na stanicích Novasport 1 a Novasport 2!

[blog_program_info id=“9972175″]

Máte rádi hokej a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: ktla.com, Twitter (bar)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru