Legenda Gretzky se objeví v seriálu Simpsonovi! Co myslíte, vystihli ho kreslíři?

Speciální dárek pro hokejové fanoušky si připravili tvůrci jednoho z nejpopulárnějších seriálů vůbec. V epizodě Simpsonů se objeví legendární Wayne Gretzky!

Legendární Kanaďan během své bohaté kariéry vystřídal několik klubů. Nyní se mezi jeho další působiště zapíše i Springfield.

„Hledali jsme hrdiny pro zimní období, jako jsou Santa Claus nebo Jack Frost. A nemůže být větší hokejový hrdina, než je Wayne Gretzky,“ řekl Al Jean, výkonný producent seriálu.

O tom, kdo je na ledové ploše nejlepší, nebylo ve studiu pochyb.

Wayne Gretzky

„Lidé se dohadují o mnoha věcech, ale nikdy nemají neshody o tom, kdo je nejlepším hokejistou historie. Vždy se shodnou na něm. Myslím, že není nikdo v žádné profesi lepší, než je Gretzky jako hokejista. Má navíc v zásobě hodně příběhů a bylo potěšením se s ním potkat,“ dodal Jean.

Díl by měl mít premiéru 11. prosince a nejproduktivnější hráč, nejlepší střelec a nahrávač v historii NHL, propůjčil postavičce i svůj hlas.

Sami sebe už v minulosti namluvily například sestry Venus a Serena Williamsovy, další tenisté Pete Sampras a Andre Agassi, nebo basketbalisté Magic Johnson a Michael Jordan.

Simpsonovi jsou s více než 600 epizodami nejdéle vysílaným animovaným seriálem historie. V současnosti běží už 28. série.

[blog_program_info id=“9901451″]

Máte rádi hokej a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Twitter (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru