Dostane Bale velšského kamaráda? O kterého jeho kolegu z repre prý stojí Zidane?

V hledáčku trenéra Bílého baletu Zinedina Zidana by podle všeho měl být Aaron Ramsey. Hvězda Arsenalu by tak v případě dohody mohla nastupovat společně se „starým známým“ z národního mužstva Garethem Balem.

ramsey bale

Real je prý připraven zaplatit 25 milionů liber. Hráči by pak slíbil větší prostor na hřišti, než mu dává Arséne Wenger u Kanonýrů a také podstatě vyšší gáži. Ta současná činí 90 tisíc liber týdně (2,8 mil. korun).

Má to ale ještě jeden háček. Real má v současnosti zastavené přestupy kvůli porušování pravidel při přestupech fotbalistů mladších 18 let, přičemž trest vyprší až v lednu 2018.

Odvolání Realu ale bude brzy projednávat sportovní arbitrážní soud v Lausanne.

Arsenal - Tottenham: Christian Eriksen a Aaron Ramsey

Do karet Realu hraje, že Ramseyho smlouva s Arsenalem končí v létě 2018 a s každým dalším přestupním termínem bude jeho cena nižší.

Zároveň se spekuluje o možném odchodu Jamese Rodrigueze z Estadio Santiago Bernabéu. Tím by se jistě uvolnily jak finance na Ramseyho nákup, tak místo v základní sestavě.

[blog_program_info id=“9913629″]

[blog_program_info id=“9947175″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Reuters, Twitter, dawn.com (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru