Bílkův úlet! Jak hloupě reagoval na Rosovo fair play?

Situace se stala v úvodu druhého poločasu mezi Jihlavou a Zlínem, kdy Antonín Rosa přiznal teč a  „daroval“ tak Zlínu vedoucí (a nakonec vítěznou) branku (VIDEO).

„Rozhodčí přišel a zeptal se, jestli mě to trefilo. Řekl jsem, že ano. Beru to jako samozřejmou věc. To jinak nešlo, protože pak by to viděli všichni na videu a to by vrhalo opravdu špatný stín na moji osobu. To bych byl za blbce. To nemůžu,“ řekl Rosa po utkání.

Opačného názoru byl ale kouč Vysočiny Michal Bílek – ten by byl totiž nejraději, kdyby jeho svěřenec zatloukal!

„Upřímně říkám, že jsem přesně neviděl, kdo střelu na naši branku tečoval. Tonda Rosa nyní jistě bude v očích veřejnosti hrdinou, ovšem já osobně bych tento moment ponechal na posouzení rozhodčího. Pokud bychom se přiznávali ke všem sporným či nejasným situacím, který fotbalový zápas přinese, tak bychom se jenom přiznávali a otáčely by se verdikty sudích,“ prohlásil Bílek na pozápasové tiskovce.

[fve]https://youtu.be/k7a8UpyJWpE[/fve]

Možná z něj ale jen mluvilo čerstvé zklamání z porážky. Ta totiž znamená, že Jihlava pravděpodobně přezimuje na sestupové pozici.

„Na druhou stranu musím být rád, že se Tonda Rosa zachoval férově, prostě to tak v daný moment cítil jako správné,“ dodal poté Bílek k incidentu.

I tak to ale bývalý reprezentační kouč na sociálních sítích pořádně schytal:

To jiný ligový trenér měl na situaci odlišný názor, kouč Sparty David Holoubek Rosovo gesto pochválil.

Podobný názor má i bývalý reprezentant Jan Rajnoch.

Z české epojisteni.cz ligy můžete o víkendu sledovat v O2 TV hned 4 zápasy! Dva z nich pak i s výhodami multidimenze na O2 TV Sport!

[blog_program_info id=“9898489″]

[blog_program_info id=“9914626″]

[blog_program_info id=“9910887″]

[blog_program_info id=“9926789″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: reprovideo (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru