Limberského čeká legendární jubileum! Oslaví ho v Boleslavi vítězstvím?

Plzeňský obránce David Limberský má na dosah milník, který z aktivních hráčů dosud překonali pouze David Lafata, Štěpán Vachoušek, David Hubáček, Václav Procházka a kolega z Plzně Milan Petržela.

V sobotu v Mladé Boleslavi může oslavit svůj jubilejní 300. ligový start v české nejvyšší soutěži! A to znamená zápis do Klubu legend.

[blog_program_info id=“9913630″]

„Je to asi úspěch a jsem na to hrdý. Necítím se ani moc starý. Pokud jsem fit a nejsem zraněný, tak rád trénuju a těším se na každý další zápas. Cítím se jako mladíček,“ řekl David Limberský pro fcviktoria.cz

David Lafata David Limberský

Padla také otázka na jeho vůbec první ligový zápas. To se psal rok 2003. „Samozřejmě, že si vzpomínám. Bylo to doma proti Žižkovu a prohráli jsme 0:2. Na takové zápasy se nezapomíná. To si pamatuje asi každý hráč.“

Další metou by mohla být hranice 400 zápasů, kterou zatím zdolalo pouze 14 hráčů.

„To je hrozně daleko, ve 33 letech se spíš koukám na každý budoucí zápas a maximálně tak půl roku dopředu. Čtyři sta je hodně daleko, uvidíme, kam to dotáhnu,“ dodal Limberský, který v české lize hrál kromě Plzně ještě za Spartu. V zahraničí to pak zkoušel v Tottenhamu a italské Modeně.

Z české epojisteni.cz ligy můžete o víkendu sledovat v O2 TV hned 4 zápasy! Dva z nich pak i s výhodami multidimenze na O2 TV Sport!

[blog_program_info id=“9898489″]

[blog_program_info id=“9914626″]

[blog_program_info id=“9910887″]

[blog_program_info id=“9926789″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Reuters, fcviktoria.cz (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru