Frajer Rosa! Obránce Jihlavy přiznal teč a gól pro Zlín. Rozhodl tak zápas!

Jihlava bojuje v nejvyšší soutěži o záchranu a domácí duel se Zlínem byl pro ni veledůležitý. Ani to ale neodradilo obránce Antonína Rosu od fantastického činu fair play.

Za stavu 1:1 se domácí bek přiznal k teči, která změnila směr střely zlínského Josefa Hnaníčka do protipohybu brankáře Jana Hanuše a skončila v síti. Rozhodčí se nejprve domnívali, že ránu tečoval zlínský útočník Dame Diop, který byl v ofsajdovém postavení, a proto branku neuznali.

Při vehementních zlínských protestech se ale Rosa rozhodčímu k teči přiznal a Petr Ardeleánu mohl uznat Zlínu druhý gól. Ten nakonec zápas rozhodl a hosté si odvezli z Vysočiny 3 body za vítězství 3:1.

Domácí poslal do vedení Pavel Dvořák, ale ještě do poločasu srovnal Diop. V nastaveném čase pak Marko Jordan pečetil zlínskou výhru. Hrdinou zápasu je však jednoznačně Antonín Rosa, byť si vstřelil rozhodující vlastní gól!

Zlín si upevnil senzační druhé místo v tabulce, Jihlava naopak zůstává předposlední.

Z české epojisteni.cz ligy můžete o víkendu sledovat v O2 TV hned 4 zápasy! Dva z nich pak i s výhodami multidimenze na O2 TV Sport!

[blog_program_info id=“9898489″]

[blog_program_info id=“9914626″]

[blog_program_info id=“9910887″]

[blog_program_info id=“9926789″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: reprovideo (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru