Tohle se nedělá! Iwobi z Arsenalu nevídaným trikem zesměšnil protihráče

Dvacetiletý Nigérijec Alex Iwobi, vycházející hvězda londýnského Arsenalu, neprožívá úplně nejhorší rok, když se dokázal prosadit do prvního týmu Gunners a nyní si vysloužil i pozvánku do reprezentace. A ani tam ostudu rozhodně nedělá! Minimálně fanoušky rozhodně baví!

https://twitter.com/Sporf/status/797767897858932736

Trik, který jste se za svých mladých let zkoušeli dokola a dokola, avšak míč vám vždycky skončil na zádech, předvedl Iwobi v zápase proti Alžírsku. Atakujícího hráče si elegantně přehodil a na půli hřiště zůstal naprosto osamocen.

[fve]https://youtu.be/-4D-X_raW2w[/fve]

Rozhodčí už zapískal

Ano, je pravda, že to vypadá troufale a sebevědomě. Má to ale jeden háček. Ve videu jasně vidět že, v době triku již rozhodčí pískl do píšťalky a hra byla přerušena. I u samotného atakujícího hráče můžete vidět, že do Iwobiho naplno rozhodně nejde.

Každopádně fanoušky Iwobi opravdu okouzlil a je vidět, že talent v něm rozhodně dřímá! Příznivci Arsenalu a Nigérie se mají rozhodně na co těšit!

Nigérii se zatím v kvalifikaci daří skvěle, když vyhrála oba své zápasy proti Zambie a Alžírsku. Velký podíl na tom měli hráči z Premier League!

„Posledních 6 gólů Nigérie vstřelili hráči z Premier League.“

V posledním zápase se k těmto střelcům přidal i John Obi Mikel z Chelsea.

Foto: lebuzz.eurosport.co.uk  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru