Fightingový víkend v O2 TV: Česká elita v Brně, debut Miroslava Slepičky a hvězdný souboj v UFC!

Fusion Fight Night

Již v pátek mohli diváci O2 TV Sport sledovat přenos FUSION FN z Brna.

[blog_program_info id=“9815994″]

[fve]https://youtu.be/lyhlo-rfEV4[/fve]

GCF 36: Fight Night

V sobotu večer se hvězdných jmen českého MMA dočká také Dobříš. V hlavním zápase večera nebude chybět například Miloš „Meloun“ Petrášek nebo Ondřej Skalník z pražského Penta gymu. Nicméně asi největší rozruch způsobilo oznámení, že se ve svém debutu postaví do klece Miroslav Slepička.

Gladiator Championship Fighting

Bývalý elitní útočník, který v české nejvyšší fotbalové soutěži nastřílel 32 gólů, a jenž má za sebou angažmá třeba i v Dinamu Záhřeb či v indické Superlize, se nyní již několik měsíců intenzivně připravuje na sobotní fight. Jeho soupeřem v oktagonu bude Tomáš Vrána. Jako rodák z Příbrami se Slepička bude moci v hledišti opřít o velkou podporu fanoušků. Podle organizátorů dorazí také celá řada bývalých fotbalistů včetně známého bouřliváka Tomáše Řepky.

[blog_program_info id=“9828574″]

A kteří další fotbalisté přijdou Slepičku podpořit? „Třeba Tomáš Zápotočný, Aleš Hruška, Honza Rezek, Jakub Řezníček, Aleš Kočí. Přijde spousta kamarádů i bývalých fotbalistů. Přijdou se podívat a fandit, tak uvidíme. Snad to dobře dopadne,“ uvedl Miroslav Slepička pro iSport.cz.

UFC 205

V noci ze soboty na neděli pak vypukne v newyorské Madison Square Garden (nejen) dlouho očekávaná bitva mezi Eddiem Alvarezem a Conorem McGregorem, což bude jeden z vrcholů nejprestižnější americké soutěže Ultimate Fighting Championship (UFC).

Přímý přenos galavečera můžou diváci sledovat v neděli časně ráno prostřednictvím O2 TV na stanici Nova Sport 2.

[blog_program_info id=“9827525″]

Máte rádi fighting a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Reuters  (tz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru