Smutná nádhera! Gashi se překrásně trefil z dálky, zároveň ukončil kariéru Gerrardovi

Kdo má v MLS nejlepší levačku? Po téhle ostré trefě mají snad všichni jasno! Vlastní ji osmadvacetiletý Albánec Shkëlzen Gashi z Colorado Rapids. Ten se ve 36. minutě utkání proti LA Galaxy dostal na středu hřiště k míči a nikým nebráněný vypálil z téměř 35 metrů balón přímo na kasu. A světe div se překrásná rána skončila za zády překvapeného brankáře Briana Rowea. To byla paráda!

Na Gashiho brance je však zároveň i něco smutného. Sám střelec kvůli zranění kotníku nedohrál. Colorado ale i bez něj udrželo vedení 1:0, smazalo náskok Los Angeles z prvního utkání a o postupujícím do semifinále musely rozhodnout penalty. V těch se radovali domácí v poměru 3:1.

Pro Galaxy tím pádem sezona končí. Největší hvězdě týmu z L. A., legendě Liverpoolu Stevenu Gerrardovi, pak zřejmě i celá bohatá kariéra. Očekává se, že 36letý veterán oznámí konec v nejbližších dnech.

S největší pravděpodobností se pak vrátí zpět do Liverpoolu, i když není zcela jasné v jaké roli. „Nikdo nemůže být překvapený, když pro něj tady najdeme místo. V Liverpoolu je Stevie vždy vítán,“ řekl už před časem manažer Reds Jürgen Klopp, který o víkendu s týmem poskočil do čela tabulky Premier League.

Zámořskou Major League Soccer můžete v O2 TV pravidelně sledovat na stanicích Eurosport 1 a Eurosport 2!

[blog_program_info id=“9763117″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: reprovideo (bar)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru