AU! Basketbalista nepochopitelně napálil divačku míčem přímo do obličeje! Jak se to stalo?

Tohle muselo bolet! Fanynka basketbalistů Indiany asi na tenhle zápas jen tak nezapomene. Podívejte se, co jí provedla hvězda Pacers Paul George!

Po souboji se soupeřem pod košem vztekle poskakující balon. Jenže to moc nedomyslel. Tvrdý míč vletěl do hlediště a jednu z dívek v první řadě trefil přímo do obličeje!

George rychle poznal, že tohle se mu tedy nepovedlo a šel se fanynce omluvit. Ona s radostí omluvu přijala. Na George se dokonce usmála a poplácala ho po zádech. I přes pohotovou reakci však hráč nedostal „milost“ a sudí jej ze zápasu vyloučit.

„Chtěl jsem kopnout míč proti matraci, která chrání stojan koše, ale moje fotbalové schopnosti asi nejsou tak dobré, jak jsem si myslel. Omluvil jsem se té hezké dívce, kterou jsem trefil.“ prozradil po utkání George.

I přes jeho vyloučení nakonec Pacers vyhráli 111:94. „Stalo se, ale musím jít dál a poučit se z toho. Jsem vděčný, že jsme zápas i přes mé vyloučení vyhráli, uvedl Paul George.

Přenosy ze zámořské NBA můžete v O2 TV pravidelně sledovat na stanicích Novasport 1 a Novasport 2.

[blog_program_info id=“9778410″]

Máte rádi basketbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

V úterý například můžete na O2 TV Sport sledovat další utkání Nymburka v Lize mistrů!

[blog_program_info id=“9779453″]

Foto: reprovideo (bar)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru