Neuvěřitelné! Berdych kousal síť! Jak mu Murray UKRADL tiebreak i Turnaj mistrů?

Česká tenisová jednička přišel Tomáš Berdych se o účast na Turnaji mistrů v Londýně. Těžšího soupeře momentálně zřejmě mít nemohl. Andy Murray je jen krůček od posunu na post světové jedničky.

Berdych ho přesto potrápil, nakonec ale podlehl po setech 6:7 a 5:7.

[blog_program_info id=“9726539″]

Hlavně první sada musí 31letého Berdycha strašit. Ve zkrácené hře vedl už 6:1. Murray však odvrátil celkově 7 setbolů a tiebreak získal poměrem 11:9.

V druhém setu začal Berdych ihned ztrátou podání. Poté začal rodák z Valašského Meziříčí více riskovat a jeho odvážná hra přinesla úspěchy. Skotovi sebral servis a srovnal na 5:5. Po nevydařené smeči a dvojchybě ovšem znovu přišel o podání. Berdych pak při Britově servisu ještě zazlobil a stáhl ze 40:0 na shodu. Murray ale dvěma esy posléze zápas dotáhl do vítězného konce.

Rozšířený sestřih:

[fve]https://youtu.be/orPLBNXDR7I[/fve]

Berdych tak zřejmě odehrál poslední utkání sezony. Na Turnaj mistrů se může dostat už jen v případě, že se některý z kvalifikovaných odhlásí, protože má pozici prvního náhradníka.

Murray prodloužil neporazitelnost už na 18 zápasů, a pokud v sobotu zvládne utkání s Milošem Raoničem, posune se poprvé v kariéře na post světové jedničky, kde vystřídá Novaka Djokoviče.

[blog_program_info id=“9738524″]

Máte rádi tenis a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

V neděli ráno můžete sledovat na stanici O2 TV Sport finále Petry Kvitové na turnaji WTA Elite Trophy!

[blog_program_info id=“9754162″]

Foto: reprovideo (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru