Kouzelník Vukadinovič vymotal obranu Brna! Moravskou bitvu vyhrál Zlíncester!

[blog_program_info id=“9738652″]

Úvodní půlhodina se Ševcům příliš nevyvedla, pak ale prakticky z ničeho nic přesně nacentroval Vukadin Vukadinovič a Brňané trestuhodně nechali volného Harise Harbu, který se zblízka nemýlil a přidal šestý gól v sezóně.

Po hodině hry Zlín své vedení navýšil a opět v tom měl prsty Vukadin Vukadinovič. Brněnský záložník Lutonský na levé straně zaváhal, zlínský rychlík jej o míč obral, ve vápně pak obešel tři hráče a předložil jako na podnose míč Davidu Štípkovi, který měl před prázdnou bránou snadnou práci. Lahůdka!

Také Brno ovšem mělo své šance a především bomba kapitána Jana Poláka stála za to. Čtyři minuty po Štípkově gólu se na hranici ofsajdu prosadil Michal Škoda, který svým osmým gólem v sezóně dohnal na čele tabulky střelců Davida Lafatu. Zlín už však vedení udržel a posunul se na druhou příčku v tabulce.

Zlín v tabulce přeskočil Mladou Boleslav, která v pátek nečekaně prohrála v Jihlavě, a posunul se na druhé místo. Brno zůstává dvanácté, o příčku níž ho však může v případě úspěchu proti Karviné poslat Slovácko.

V sobotu můžete z české ligy sledovat v O2 TV ještě vršovické derby mezi Slavií a Bohemians.

[blog_program_info id=“9735973″]

V neděli pak O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabízejí šlágr kola ve kterém Liberec přivítá Spartu.

[blog_program_info id=“9754166″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Facebook (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru