Manchester prý nabízí Schweinsteigerovi MILIONY, aby v klubu skončil! Proč trénuje s týmem?

Tak kdo se v tom má vyznat!

Podle jedněch informací se Manchester United snaží zbavit německého mistra světa Bastiana Schweinsteigera a to tak vehementně, že mu nabízí odstupné ve výši 10 milionů liber (přes 300 milinonů korun)!

Příliš drahý náhradník

Podle jiných je ale zase na spadnutí jeho návrat do kádru trenéra Josého Mourinha.

Ten německou legendu po svém příchodu na Old Trafford v létě odepsal.

Bývalá hvězda Bayernu Mnichov bere v Manchesteru 180 tisíc liber týdně. To znamená, že během dalších dvou let jeho kontraktu by přišel Manchester na 18 milionů.

To je celkem dost na hráče, který nehraje.

I proto se jej United vehementně snaží zbavit. Pryč ho hodlají pustit zadarmo. A i když v současnosti žádný zájemce na obzoru není, spekuluje se o přesunu do Ameriky nebo Číny, kde by si jeho vysoký plat mohli dovolit. Zvlášť pokud United přidají zmíněný desetimilionový polštář pro Schweinstegera.

bastian schweinsteiger

Zase trénuje s týmem

Zároveň se ovšem objevují i informace o tom, že Schweinsteiger už znovu trénuje s prvním týmem a na spadnutí je jeho návrat na trávník.

„Bastian si i mimo tým plní své povinnosti. Stále trénuje a vypadá velmi dobře. Je ve stejné kondici, jako když přišel,“ řekl prý deníku The Sun zdroj z klubu.

Náhrada za Pogbu?

Mourinhovi by se Schweinsteiger mohl hodit i proto, že v zápase Evropské ligy na půdě Fenerbahce Istanbul se zranil Paul Pogba. Nejdražší fotbalista planety opustil hřiště už v prvním poločase s poraněným stehnem a zatím není jisté, jak dlouho bude chybět.

Paul Pogba

Už před zápasem v Istanbulu Mourinho připustil, že by Schweinsteiger teoreticky mohl i pod jeho vedením za Manchester ještě nastoupit. „Momentálně v záloze nemáme problémy, ale pokud by nastala podobná situace jako v obraně, tak by pro nás samozřejmě představoval určitou možnost,“ uvedl podle The Sun Portugalec.

Oficiálně však byl Schweinsteiger k týmu povolán jen proto, že kvůli zraněním bylo třeba doplnit počet hráčů. Nejspíš však především proto, aby se dostal do potřebného lesku pro případného zájemce.

Foto: Reuters,manutd.com (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru