SESTŘIHY: Real a Legia předvedly šestibrankovou show, Dortmund si zajistil postup! Anglické týmy neskórovaly

Skupina E:

Tottenham – Leverkusen 0:1 (65. Kampl)

Londýnští Kohouti nedokázali ani ve druhém vzájemném zápase vstřelit Leverkusenu gól. Německý tým o důležité výhře na stadionu Wembley rozhodl v 65. minutě, kdy se tečovaná střela šťastně odrazila na kopačky Slovince Kevina Kampla. Díky jeho vítězné trefě je Bayer na druhém místě tabulky.

[blog_program_info id=“9702859″]

Monako – CSKA Moskva 3:0 (29. a 41. Falcao, 13. Germain)

Jednoznačná záležitost vedoucího týmu tabulky! Domácí rozhodli o výhře třemi góly v prvním poločase. Radamel Falcao se blýskl dvěma zásahy, fanoušky potěšil i nádherným zakončením z otočky, kterým pečetil skóre na 3:0.

Skupina F:

Dortmund – Sporting Lisabon 1:0 (12. Ramos)

Utkání rozhodl Adrián Ramos, který na hrotu nahradil Pierra-Emericka Aubameyanga. Již ve 12. minutě si vyskočil na centr Gintera a přesnou hlavičkou zajistil Borussii účast v osmifinálové fázi Ligy mistrů.

Legia Varšava – Real Madrid 3:3 (40. Odjidja-Ofoe, 58. Radovič, 83. Moulin – 1. Bale, 35. Benzema, 85. Kovačič)

Zápasu kromě důstojné fotbalové kulisy nechybělo vůbec nic! Legia se před prázdnými tribunami nepoložila ani za nepříznivého stavu 0:2 a díky třem gólovým trefám vyválčila bod. Rozhodnout mohl v nastaveném čase střídající Lucas Vázquez, jenže jeho střela skončila na břevně, a tak si Real na jistotu postupu ze skupiny ještě musí počkat.

Skupina G:

FC Kodaň – Leicester 0:0

Úřadující mistr Premier League ztratil první body až ve čtvrtém zápase v Kodani. Bezbrankovou remízu zachránil v závěru pohotovým zákrokem Kasper Schmeichel. Postup do osmifinále by lídru tabulky z Leicesteru, který zatím ani jednou neinkasoval, neměl uniknout.

FC Porto – FC Bruggy 1:0 (37. Silva)

Na druhém místě za Liškami figuruje FC Porto. A to díky domácí výhře nad Bruggami, kterou zajistil hlavičkou André Silva. Belgický tým v první půli poškodili rozhodčí, když se nepískala penalta po jasné ruce Ólivera Torrese.

Skupina H:

Juventus Turín – Lyon 1:1 (13. Higuaín z pen. – 85. Tolisso)

Gonzalo Higuaín s přehledem proměnil pokutový kop a Juventus dlouho držel těsné vedení. O to jej ale 5 minut před koncem připravila gólová hlavička Corentina Tolissa. Italský zástupce postup do osmifinále ještě slavit nemůže.

FC Sevilla – Dinamo Záhřeb 4:0 (31. Vietto, 66. Escudero, 80. N'Zonzi, 87. Ben Yedder)

Kvůli ztrátě Juventusu nemá jistý postup ještě ani FC Sevilla. Španělský favorit si doma pohrál se zatím nejslabším účastníkem letošní Ligy mistrů a má na čele tabulky šestibodový náskok na třetí Lyon.

[blog_program_info id=“9703869″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Reuters  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru