Nejhorší přihrávka RONALDOVY kariéry? „Chytrý“ pas ulovil nakonec Čech!

Real Madrid ve středu ztratil body v Polsku, když senzačně remizoval s Legií Varšava 3:3 (VIDEO). Výsledek to byl ale zasloužený, hvězdy Bílého baletu jako by se už totiž za stavu 2:0 viděly v osmifinále Ligy mistrů.

Vše krásně dokresluje absurdní přihrávka Cristiana Ronalda z prvního poločasu.

Hvězdný Portugalec kličkoval na hranici pokutového území Legie, když se rozhodl její obranu překvapit chytrou přihrávkou naslepo. Snad chtěl prokázat svůj přehled ve hře, jeho nápad ale skončil naprostým fiaskem!

https://twitter.com/iFootballPlanet/status/793911725884080128

Útočící hráči Realu totiž čekali na míč v šestnáctce, nikoli u rohového praporku, kam Ronaldo přihrávku vyslal. V prázdném prostoru tak míč snadno ukořistil český obránce ve službách Legie Adam Hloušek.

Ronaldův středeční zmar si na internetu dokonce vysloužil více než minutový sestřih, který obsahuje i další zkaženou přihrávku naslepo (v čase 0:40) – tu tentokrát doprovodil typickými naštvanými gesty.

Přečtěte si také: SESTŘIHY: Real a Legia předvedly šestibrankovou show, Dortmund si zajistil postup! Anglické týmy neskórovaly

https://twitter.com/Troll__Footbal/status/794087692912893952

[blog_program_info id=“9703869″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Reuters (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru