Krmenčíkův letecký gól Plzni nestačil. V Rumunsku jen remizovala

Plzeň potřebovala na půdě Astry Giurgiu pro oživení nadějí na postup nutně vyhrát. V Bukurešti, kam byl zápas přeložen kvůli nevyhovujícímu trávníku, měla ke třem bodům blízko. Jenže důležitý druhý gól nevstřelila.

[blog_program_info id=“9753052″]

Rumuni, kteří před dvěma týdny v Plzni vyhráli 2:1, měli v prvním dějství mírně navrch. Ke všemu je navíc poslal do vedení Constantin Alexandru Stan. Ten postupoval sám na Kozáčika, který jeho první střelu ještě vyrazil, proti dorážce byl ale bezmocný.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=1PkDm9mWVkM[/fve]

Naštěstí Plzeň reagovala bleskově. Do centru Milana Petržely se parádně položil Michael Krmenčík a poslal balon přesně k tyči.

Ve druhé půli si Plzeň, vědoma si faktu, že potřebuje zvítězit, vytvořila velký tlak. Z řady šancí ale druhou branku nevstřelila.

Za zmínku stojí především další pokus Krmenčíka, jehož hlavička skončila na břevně či famózní sólo Patrika Hrošovského, který ale také nemířil přesně.

Viktoria má tím pádem po čtyřech zápasech na kontě tři body. Ve hře o postup stále je, ale k jistotě potřebuje vyhrát jak v Římě s AS, tak doma s Austrií Vídeň. V případě bodové ztráty už by potřebovala pomoc soupeřů.

Foto: Facebook (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru