SESTŘIHY: Arsenal předvedl třígólový obrat. Postup v Lize mistrů slaví i PSG, Atlético a Bayern

Skupina A:

Ludogorec Razgrad – Arsenal 2:3 (12. Cafú, 15. Keserü – 20. Xhaka, 42. Giroud, 88. Özil)

Hosté s brankářem Petrem Čechem na lavičce prohrávali po čtvrthodině hry už o dvě branky. Pak ale k velkému obratu Arsenalu zavelel Granit Xhaka a ještě do poločasu vyrovnal hlavičkou Olivier Giroud. Vítězný gól vstřelil v 88. minutě famózním způsobem Mesut Özil, který dokonalou individuální akcí potupil obranu bulharského týmu.

Basilej – Paris St. Germain 1:2 (76. Zuffi – 43. Matuidi, 90. Meuiner)

Hosté se ujali vedení v závěru první půle po rohovém kopu, kdy bezmocného brankáře Tomáš Vaclíka překonal Blaise Matuidi. Čtvrt hodiny před koncem zápasu se z neuvěřitelné pozice trefil levačkou Luca Zuffi. Neméně parádní byl vítězný gól PSG, nešťastného českého gólmana překonal v samotném závěru perfektním volejem obránce Thomas Meunier.

Skupina B:

Benfica Lisabon – Dynamo Kyjev 1:0 (45.+2 Salvio z pen.)

Zápas rozhodovaly pokutové kopy. Zatímco domácí Eduardo Salvio v závěru prvního poločasu proměnil, po změně stran penaltu zahodil Júnior Moraes.

Besiktas Istanbul – Neapol 1:1 (79. Quaresma z pen. – 82. Hamšík)

Skóre defenzivní partie otevřel z penalty zkušený domácí fotbalista Ricardo Quaresma. Bod Neapoli zajistil úžasnou trefou levačkou slovenský reprezentant Marek Hamšík.

[blog_program_info id=“9690683″]

Skupina C:

Manchester City – Barcelona 3:1 (39. a 74. Gündogan, 51. De Bruyne – 21. Messi)

Úžasný výkon předvedl tým Manchesteru City a oplatil tak Barceloně nedávnou potupnou porážku 0:4. Na úvodní gól Lionela Messiho odpověděl dvougólový hrdina večera Ilkay Gündogan. Vítězný gól si ze standardní situace připsal Kevin de Bruyne, který nachytal barcelonského brankáře na švestkách.

Přečtěte si taky: Manchester City pokořil Barcelonu! De Bruyne nachytal gólmana, Gündogan dal dvě branky

[blog_program_info id=“9699934″]

Borussia Mönchengladbach – Celtic Glasgow 1:1 (32. Stindl – 76. Dembélé z pen.)

Německý tým nenavázal další výhrou na minulé vítězství v Celtic Parku. Nakročeno přitom měla Borussia dobře, protože se po centru Hazarda prosadil kapitán Lars Stindl. Ve druhém poločase ale Julian Korb za cenu červené karty fauloval v pokutovém území a z nařízené penalty vyrovnal Moussa Dembélé.

[blog_program_info id=“9690684″]

Skupina D:

Atlético Madrid – FK Rostov 2:1 (28. a 90.+3 Griezmann – 30. Azmún)

Tři body pro superfavorita zápasu zajistil Antoine Griezmann až v nastaveném čase. Hosté se zlobili na rozhodčího, ale o ofsajd se podle všeho nejednalo, jelikož se míč ke střelci Atlétika zřejmě dostal od jednoho z hráčů ruského celku.

PSV Eindhoven – Bayern Mnichov 1:2 (14. Arias – 34. z pen. a 74. Lewandowski)

Domácí se dostali do vedení po chybě rozhodčích, protože střelec Santiago Arias se nacházel v ofsajdu. O vítězství Bayernu ale rozhodl kanonýr Robert Lewandowski. Nejprve proměnil přísně nařízenou penaltu a čtvrt hodiny před koncem zužitkoval centr Davida Alaby.

[blog_program_info id=“9691707″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Reuters  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru