PALIČKOVY trenérské postřehy: Dvě žluté karty Petržely během tří minut? To se omluvit nedá

Výkon SlavieJablonci příliš přesvědčivý nebyl. Domácí hráli dobře a měli na vítězství. Remíza ze severu však pro Pražany rozhodně není žádnou tragédií a má svoji váhu.

[blog_program_info id=“9702860″]

V zápase Plzně se projevila přemotivovanost Milana Petržely, který během tří minut dostal dvě žluté karty. Myšlenky dostat se na první místo tabulky v tom mohly sehrát roli.

Petrželovo vyloučení se omluvit nedá, dá se jen nějakým způsobem vysvětlit. Tím je možná určitá přemotivovanost. U něj ale není výjimečná záležitost, že má problém udržet si koncentraci a disciplínu. Trenér mu k tomu určitě řekl svoje, protože zkušený fotbalista, který už má něco za sebou, tohle musí zvládnout.

Plzeň utkání na Dukle odbránila a bylo pro ni štěstím, že v době, kdy Petržela obdržel červenou kartu, už vedla 1:0. Dukla hraje kombinační fotbal a je kvalitní na míči. Pokud by červená karta pro Plzeň přišla za stavu 0:0, tak by se Viktoria těžko propracovala k zisku tří bodů.

Takhle se Plzeň dostala do menšího trháku a došlo ke změně na první příčce v tabulce.

[blog_program_info id=“9690680″]

Karviná v tabulce hned za Spartou

O tom, že Sparta porazí Příbram, asi nikdo nepochyboval.

[blog_program_info id=“9702853″]

Mladá Boleslav ale ve stejný den nečekaně nezvládla utkání se Zlínem. Přitom v dnešním fotbale se málokdy stane, že tým, který vstřelí první branku, nakonec utkání prohraje.

Karviná vyhrála v přímém souboji dvou nováčků v Hradci Králové 4:3 a je nečekaně vysoko v tabulce. Karvinští měli v poslední době domácí výbuch s Teplicemi 1:4 a remízu s Libercem 0:0. Vítězstvím hráči získali nové sebevědomí a víru ve své schopnosti.

Pro ně byly tři body z Hradce důležité nejen z pohledu situace v tabulce, kde je Karviná na 6. místě, ale i z pohledu psychologického.

Z nadcházejícího ligového kole můžete na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal sledoval západy Zlína s Brnem a Liberce se Spartou.

[blog_program_info id=“9739670″]

[blog_program_info id=“9754166″]

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru