Liga mistrů na O2 TV Sport: Juventus, Real, Borussia i Leicester dnes mohou slavit postup!

Nejblíže k průniku do play-off je Leicester. Liškám se zatím v Lize mistrů nebývale daří. Ze tří zápasů si odnesly 9 bodů a dokonce neobdržely ani jeden gól! Naposledy to od odnesla Kodaň, které v Anglii nepomohlo ani pekelné prostředí. Dnes se hraje právě na hřišti dánského klubu.

fanoušci FC Kodaň

Juventus jde na Lyon a i vzhledem k aktuální mizerné formě Francouzů je jasným favoritem. Stará dáma zatím v soutěži klopýtla pouze s celkem ze Sevilly, kdy oba týmy odešly s bodem.

Právě na bitvu JuventusuLyonem se zaměří středeční studio O2 TV Sport.

[blog_program_info id=“9703869″]

Tento zápas budou na dálku sledovat španělští účastníci skupiny H. Sevilla k jistotě postupu potřebuje úspěch italského mistra. Musí však splnit i svou část úkolu a porazit beznadějně poslední Dynamo Záhřeb.

I ve skupině F už budeme moci v případě splnění všech podmínek gratulovat postupujícím. Real Madrid a Borussia Dortmund jsou už jen krůček od svého cíle! Když vyhrají (Real však potřebuje i výhru Dortmundu nad Sportingem), budou jistými postupujícími.

Real hraje na hřišti Legie Varšava a zápas bude mít českou stopu. Hlavním sudím je totiž Pavel Královec a na straně Legie v základní sestavě nastoupí Adam Hloušek.

Středeční program Ligy mistrů:

Tottenham – Leverkusen (O2 TV Fotbal)

[blog_program_info id=“9702859″]

Monako – CSKA Moskva

Dortmund – Sporting Lisabon

Legia Varšava – Real Madrid

FC Kodaň – Leicester

FC Porto – FC Bruggy

Juventus Turín – Lyon

FC Sevilla – Dinamo Záhřeb (všech 7 zápasů v multidimenzi O2 TV Sport)

[blog_program_info id=“9703869″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Reuters  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru