Netradiční ofsajd všechny zaskočil. Jak Zlín zmátla prázdná boleslavská branka

Běžel nastavený čas duelu mezi domácí Mladou Boleslaví a Zlínem. Hosté překvapivě vedli 2:1 a tak se vedoucí tým tabulky všemi silami snažil o vyrovnávací branku.

Přímý kop, na který přišel vypomoci i boleslavský gólman Jakub Diviš, ale domácím hrubě nevyšel! Zlín se tak dostal do brejku a mohl utkání pohodlně zakončit třetí brankou…

To ale jen v případě, že by si Lukáš Holík s Vukadinem Vukadinovičem správně zapamatovali fotbalová pravidla!

Před dvojicí zlínských hráčů stála už jen prázdná branka a jediný boleslavský obránce Jiří Fleišman, přesto tutovou šanci ke skórování zkazili nesmyslnou přihrávkou. V hektickém momentu si totiž neuvědomili, že soupeři by museli být v tomto případě dva (tedy ve většině případů poslední obránce plus brankář), aby byla přihrávka regulérní.

Gólman Diviš ale v brance nebyl a tak nadějný brejk za doprovodu stížností hostů zastavil praporek pomezního Jiřího Moláčka.

Kuriózní moment okomentoval pro Deník Sport i trenér Zlína Bohumil Páník, který zprvu sám nemohl uvěřit, že gól neplatil. „Přišel za námi čtvrtý rozhodčí a říká: Kluci, tam nebyl gólman. A já mu odpověděl: Já su blbej, vůbec jsem si to v tom transu neuvědomil.“

Přesto je nakonec promarněná šance nemusela mrzet, z Mladé Boleslavi si Zlín odvezl cennou výhru.

V sobotu můžete výkon Zlína vidět živě na O2 TV Sport!

[blog_program_info id=“9739670″]

Foto: reprovideo  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru