Sparta vs. Příbram živě na O2 TV Sport. Letenští berou jen vítězství

[blog_program_info id=“9653180″]

Sparta se momentálně nachází až na pátém místě ligové tabulky. Prohra s rivaly z Plzně i vyřazení z domácího poháru ve Zlíně fanoušky rozhodně nepotěšily. Kdy jindy by si letenský klub měl spravit chuť, než v domácím souboji s nejslabším celkem ligy.

„Pokud se ještě chceme dotáhnout a udělat do zimy nějaký dobrý bodový odstup na Plzeň, musíme všech pět kol vyhrát. A začíná to zápasem s Příbramí,“ má jasno brankář Tomáš Koubek.

[fve]https://youtu.be/oQOmZHWLSIE[/fve]

Příbram je beznadějně poslední a za 11 kol získala pouhé 3 body! Znamená to tedy, že až na výhru proti Teplicím prohrála všechny zápasy sezony.

Vzájemné střety hovoří jasně ve prospěch Sparty, která Příbram porazila šestkrát v řadě a naposledy s ní v lize prohrála před více než čtyřmi lety.

Zápas má výkop v sobotu v 15:00, studio na O2 TV Sport začíná už o půl hodiny dřív.

[blog_program_info id=“9653180″]

Prostřednictvím O2 TV můžete v sobotu sledovat také souboj vedoucí Mladé Boleslavi se čtvrtým Zlínem.

[blog_program_info id=“9649322″]

Výkon skvěle rozjeté Slavie na půdě Jablonce pak v neděli od 14:30 uvidíte živě na stanicích O2 TV Sport nebo O2 TV Fotbal.

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Reuters  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru